Ți-e foame și nu ai nimic în frigider? – contact Domino’s

contact Domino's

Știm că există întotdeauna zilele alea în care nu ai chef să faci de mâncare și, mai ales, să speli vasele după. Noi avem soluția perfectă pentru tine: contact Domino’s.

If you’re hungry and you know it clap your  contact Domino’s

George Carlin spunea, într-unul din show-urile sale, că este mai greu să dai comandă de pizza decât să faci un copil. Cu toate că știm cât de greu este să te decizi în privința alegerii sortimentului potrivit de pizza, noi credem că o dată ce decizia e făcută, totul trebuie să curgă de la sine. De aceea am făcut totul foarte simplu pentru tine. Iar pentru că Bucureștiul este mare și cea mai bună pizza este cea care vine cel mai repede, noi am împărțit orașul în 12 zone. Vizitează secțiunea contact Domino’s pentru a găsi cel mai apropiat punct de livrare. Astfel, timpul de la pizza la tine este „minimizat la maxim”, iar tu te vei bucura de o savuroază pizza cât ai zice sos!

De la noi din brutărie în întreaga Românie!

Ar fi groaznic din partea noastră să privăm restul orașelor din țară de produsele noastre delicioase. Așa că celebra pizza americană este livrată acum și în alte șapte orașe din țară! Fie că ești din capitală sau din provincie, te poți delecta cu o pizza de la Domino’s oricând dorești! Intră pe site-ul nostru și vezi la contact Domino’s care sunt orașele în care poți găsi pizza noastră.

12 ore de satisfacție!

Personalul nostru îți stă la dispoziție de la 11 dimineața până la 23 seara. Vrei un mic dejun întârziat sau să iei prânzul devreme? Noi te-am aranjat! După ora 11 poți comanda la noi orice dorești, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp! De asemenea, noi nu credem în sfaturile nutriționiștilor cum că nu ai avea voie să mănânci după ora 19. Noi credem în sfatul stomacului: ți-e foame? Mănânci. Așa că avem deschis până la ora 23, ca tu să poți savura oricând o masă apetisantă. În plus, cine a auzit de seară de filme înainte de 19? Intră la contact Domino’s și alege numărul de telefon care ți se potrivește pentru o comandă cât mai rapidă!

One map to show them all

Știm că sunt mulți care abia s-au mutat în București și probabil nu sunt foarte familiari cu numele cartierelor. Așa că noi v-am pus la dispoziție și o hartă unde puteți găsi foarte ușor pizzeriile noastre. Pe harta de pe site poți să vezi dacă ai o pizzerie apropiată de casă sau birou. Iar pentru cei care stau la periferia unei zone, fiți atenți – e ca la avion. Cea mai apropiată ieșire poate fi în spate. Sau în cazul de față, cea mai apropiată pizzerie poate fi în zona alăturată. Așa că verifică contact Domino’s pentru a te asigura că faci comanda la cea mai apropiată pizzerie. E win-win. Tu primești pizza mai repede și oamenii noștri nu se încurcă în livrări. În plus salvăm și vreo doi porumbei diminuând emisiile de gaze care ar fi rezultat în cazul unui drum mai lung.

Ce zici? Te-am convins? Mai crezi că e complicat să dai comandă de pizza de la noi? Zău că mai ușor de atât nu se poate. Suni și noi îți aducem pizza. Nu uita – tot ce îți trebuie găsești la contact Domino’s.

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply