Un must-have pentru zilele cu prea multe deadline-uri? Pizza la birou

pizza la birou

Pentru zilele pline de task-uri, deadline-uri peste deadline-uri și ședințe, noi am găsit soluția: comandă o pizza la birou! Sau mai multe. Și profită de ocazie pentru a sărbători cu restul colegilor feedback-ul pozitiv dat de client. Sau de șef. Și, dacă stai mai bine și te gândești, cheamă-ți și șeful și „ciocniți” împreună o felie de pizza. Cea de la Domino’s este cea mai bună. Promitem!

De ce pizza la birou este un must-have?

1.     Pentru că este preferata tuturor

La birou, lucrezi cot la cot alături de colegii tăi. De ce să nu „lucrezi” cot la cot cu ei și într-o întrecere? Doar pentru a vedea cine termină mai multe felii din cutia aceea de pizza la birou. Și poate și din următoarea. Noi îți garantăm că nimeni nu va refuza o astfel de propunere. Pentru că este de-li-cioa-să!

2.     Pentru că este fericirea care se poate cumpăra

Cu ce asociezi pizza? Cu momentele de răsfăț și relaxare, sau poate cu un film bun alături de o companie grozavă. Așa că, mai bine strecoară câteva felii de pizza între două taskuri, pentru a lua o pauză binemeritată la birou. Mai ales în zilele în care multi-tasking-ul te solicită intens.

3.     Pentru că ai nenumărate opțiuni

Oricare ar fi comanda ta, știi sigur că pizza la birou va fi mereu savuroasă, blatul va fi mereu proaspăt făcut și mozzarella mereu 100% naturală. Iar sosul acela făcut de la zero este perfect pentru orice pizza ai alege. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să alegi topping-urile preferate. Apoi, doar te bucuri la maxim de moment.

4.     Pentru că arunci cutiile și…gata!!

Te bucuri de o mâncare delicioasă și, când ai terminat, doar arunci cutia. Nu mai ai nimic de strâns, nimic de spălat, nimic de așezat la loc. Doar mai mult timp pentru tine, ca sa îți termini taskurile și să ajungi la timp la întâlnirea cu prietenii.

5.     Pentru că este potrivită oricând și oriunde

Ai sărit peste micul dejun? Nicio problemă! Poți comanda o pizza la birou cu topping-uri ce oferă energie pentru întreaga zi. Nu ai avut timp să gătești pentru prânz? Nu-i nimic, pizza îți este livrată aburindă și savuroasă. Sau poate vrei să stai peste program până termini acel task ce îți dă bătăi de cap. Este în regulă, chiar dacă o să ți se facă foame. O variantă de pizza cu multe legume va fi perfectă pentru o cină light.

6.     Pentru că…priorități

Tu alegi ce îți dorești și te reîntorci la proiectul pe care vrei să îl termini. Sau la ședința de la care ai luat pauză două minute. Iar cel mai important lucru de știut este că, de aici încolo, ne vom ocupa noi.  Cât ai spune „pizza la birou!”.

7.     Pentru că mănânci variat

Într-o pizza poți savura legume alături de carne, completate perfect de gustul unei mozzarella 100%, totul fiind așezat pe un blat mereu proaspăt.

8.     Pentru că…pizza

Și, cu asta, cred că am spus tot. Pizza va fi mereu mâncarea preferată a oamenilor de orice vârstă, din orice companie și din orice țară. Iar pizza la birou va fi mereu opțiunea celor care vor să își „condimenteze” orele de la job cu ceva buuun alături de colegi.

 

 

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply