Pizza la cină cu o vecină

pizza la cină

Dacă și tu te simți prins în încleștarea vieții virtuale, noi avem soluția: pizza la cină. Cea mai bună metodă de a te rupe de browser și a încerca socializarea face to face.

Rețeta unei seri de succes

Prea mult ne scufundăm în navigări nesfârșite pe internet sau în socializări-fantomă. Dar nu ne înțelege greșit! Nu suntem împotriva tehnologiei și apreciem foarte mult rețelele de Social Media. Drept dovadă, poți comanda o pizza de la Domino’s online, în câteva minute. Din când în când, totuși, este frumos să socializăm și cu oamenii din imediata proximitate, oameni pe care avem tendința să îi ignorăm. Așa că hai! Fă o adunare generală pe palier și petreceți o chillax evening cu pizza la cină!

Pasul nr 1: dă sfoară-n țară

Aici depinde de tine. Vrei să inviți cât mai mulți vecini, sau doar pe cei cu care te saluți din când în când și îți țin ușa liftului când te văd intrând în scară? Poți face o adevărată campanie pentru anunțarea evenimentului, dar depinde și cât de mare ți-e bucătăria. Totuși, invitând cât mai mulți vecini, ai șansa să vezi și cele mai faine tipe din bloc. Și cine știe ce se înfiripă sub lumina lunii și la savoarea unei felii de pizza. Până la urmă… o seară cu pizza la cină este începutul perfect al unei aventuri romantice.

Pasul nr 2: alege sortimentele

Tot la Facebook ajungem. Fă un poll și vezi care sunt cele mai îndrăgite sortimente. Dar important este să fie varietate. Chiar dacă toți vor quatro formaggi, cu siguranță o să fie un Gigel care se va plângă că nu a fost destulă carne și că lui încă îi e foame pentru că…proteina animală. Pe de cealaltă parte, dacă o fi și o vegană care să înceapă veșnica discuție despre cum nu ai nevoie de carne ca să supraviețuiești, această pizza la cină o să se transforme într-o pizza la micul dejun.

Sfatul nostru – cel mai safe este ca raportul de carne și brânză să fie echilibrat, și să fie și o pizza de post, just in case. Că poate vine și tanti de la trei care ține post miercurea și vinerea.

Pasul nr 3: pizza la cină

Nu e greu. În principiu trebuie să chemi oamenii, să stabilești ziua și ora, și să faci comanda. Iar apoi să deschizi ușile tuturor vecinilor doritori de o felie de pizza. Se știe că adunările în care oamenii împart hrana sunt cele mai eficiente, când vine vorba de construirea unor relații interumane durabile. Iar o variantă modernă a unei astfel de mese este pizza la cină. Așa că nu te sfii, o dată ce prind gustul de mozzarella, toți își vor da drumul la limbă iar discuțiile vor curge ca sosul pe blat!

Nu mai ezita! Strânge-ți gașca de la bloc și relaxați-vă într-o seară de socializare offline și degustare de pizza. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine! Iar dacă fiecare vine cu propriul sortiment preferat, va fi o pizza party de pomină! Pizza la cină – cel mai bun mod de a reuni sub același gust pe cei ce împart același acoperiș!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply