4 momente când ar fi bine să comanzi pizza cu blat subțire

pizza cu blat subțire

Pizza cu blat subțire intră la capitolul preferințe ce par secundare, dar sunt, de fapt, principale. Gândiți-vă așa. Atunci când dați comandă de pizza, principalul punct de interes sunt toppingurile. Toată lumea se concentrează la câtă brânză, ce tip de carne, cu ce legume merg toate cel mai bine. Și ne chinuim să facem cele mai inspirate combinații. Însă, finalul comenzii este standard pentru majoritatea persoanelor: tipul de blat preferat este același. Deși menționăm acest lucru abia la finalul comenzii, este o preferință la care nu suntem dispuși să renunțăm.

Chiar și așa, în pofida preferințelor noastre, sunt momente care se pretează pentru un anume tip de blat.

Când este bine să comandăm pizza cu blat subțire?

1. Când încă încercăm să ne păcălim că suntem la regim

Tocmai am comandat o pizza, dar noi suntem la regim. Toată lumea a făcut asta măcar o dată în viață. Nu trebuie să vă fie rușine. Mai mult, există acele cheat days, zile în care ne permitem ceva mai bun decât mâncarea de regim. Și cum pizza Domino’s este preferata noastră, alegerea este evidentă. Dar optați măcar pentru varianta de pizza cu blat subțire. Așa măcar rămâneți în zona de regim, chiar dacă vă faceți o plăcere.

2. Când mâncați alături de o persoană pofticioasă, dar care preferă alt tip de blat

Cu toții avem acei prieteni. Care chiar dacă le este foame sau nu, nu refuză NICIODATĂ nimic, cu atât mai puțin o felie de pizza Domino’s. Acum, noi nu avem pretenția să spunem că faptul că vor servi dintr-o pizza cu blat subțire îi va împiedica în vreun fel să nu se înfrupte din tratația voastră. Dar măcar aveți o scuză când retrageți cutia „Nah, eu știu că ție îți place mai mult cu blat pufos”. Nu contează răspunsul. Don’t look back! Luați pizza și retrageți-vă în celălalt colț al camerei.

3. Când nu trebuie să lăsați „dovezi”

Știți momentele alea când cineva nu trebuie să afle că ați mâncat pizza. Cum ar fi o colegă de apartament care vă ține socoteala caloriilor și care vă pisează la cap cu avocado și quinoa? Știți că este bine intenționată. Dar o asemenea atitudine vă poate strica cheful și pofta, chiar și de o pizza bună. Așa că vă descurcați de minune să scăpați de dovezi. Scoateți pizza din cutie și o pregătiți pe farfurie, o veți servi în cameră, în liniște. Aruncați cutia cu grijă, eventual la cea mai îndepărtată ghenă.

Mâncați chiar cu geamul deschis pentru ca nu o atrage prin miros. Apoi comiteți greșeala capitală. Uitați de crustele de blat pufos în farfurie. Știți voi. Alea pe care uneori vă faceți curaj să le mâncați cu sos, dar de cele mai multe ori le lăsați acolo… Cu pizza cu blat subțire de la Domino’s, scăpați de această corvoadă.

4. Puteți mânca burrito de pizza

Sau sandwich de pizza. Sau wrap de pizza. Atunci această variantă de blat este cea mai bună opțiune pentru voi. Fiecare se bucură de pizza în felul propriu. Cert este că cea mai versatilă în acest sens este pizza cu blat subțire.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply