Pizza Vegetariană – Nu ratați o pizza party chiar dacă nu mâncați carne!

pizza vegetariană

Ce înseamnă pizza vegetariană pentru cei care nu mănâncă produse din carne? Înseamnă că nu trebuie să mai refuze nici o invitație pe motiv că ei nu pot servi o pizza cu pepperoni, șuncă, pui, carne de vită, cârnați sau bacon. Chiar dacă unora li se pare greu de imaginat o minunăție de pizza fără carnea savuroasă, este bine că există opțiuni și pentru cei care au un regim alimentar diferit. Dar ce are diferit o astfel de pizza? De ce nu o pizza de post sau pur și simplu o pizza quattro formaggi?

De ce merită să încercați măcar o dată o pizza vegetariană?

1.      Până la urmă, e bine să fim vegetarieni din când în când

Poate nu suntem vegetarieni convinși. Dar, din când în când, nu strică să ne mai milostivim de niște animale și să alegem o pizza vegetariană. Așa, cu o pizza delicioasă care încă se bucură de gustul bun al mozzarellei, nu simțiți că faceți rabat la gust în vreun fel. Cine știe? Poate că această încercare vă poate transforma într-un viitor lacto-ovo vegetarian. Măcar din când în când.

2.      Nu e chiar de post, dar e pe aproape

Să recunoaștem că nu este ușor să ținem post. Fără una, fără alta. În plus, nu este post pentru toată lumea o dată. Dacă vă este greu să postiți, devine și mai greu atunci când mâncați alături de persoane care se înfruptă din tot felul de bunătăți. Varianta de pizza vegetariană nu e nici de post, nici de frupt. Dar dacă nici voi nu sunteți hotărâți dacă vreți să țineți sau nu, este o opțiune.

3.      Tot ziceați că vreți să mâncați mai multe legume

În lista de lucruri de făcut pentru noul an v-ați propus să mâncați mai multe legume? Nu intrați în panică! Intrați pe Domino’s Pizza și comandați o pizza cu multe legume suculente pe care puteți să le treceți ca mâncate cu spor. Aveți măsline, ciuperci, porumb, ceapă, ardei gras verde și roșii, totul pe un pat delicios de mozzarella.

4.      E aproape o masă țărănească!

Pâine cu brânză bună și legume crocante! Aproape că vă vine să așterneți pe jos o păturică și să faceți un picnic… în casă… pentru că e iarnă. Asta face o pizza vegetariană bună.

5.      Pentru când nu aveți chef de o pizza întreagă, cu carne…

…dar nici nu vreți să luați una pe care să o împărțiți. „Ce e al tău, e pus deoparte!”, chiar dacă Internetul e plin de oameni care mănâncă fiecare câte o singură felie de pizza. Nici noi nu știm ce e cu oamenii ăștia și pe unde i-or fi găsit. Iar dacă sunteți asemeni lui Kevin, din Home Alone, că tot e sezonul, preferați să vă delectați singuri cu propria pizza.

6.      Pentru că e delicioasă!

Ce să ne mai învârtim în jurul degetului? Vă propunem o pizza delicioasă! Așa că nu mai stați pe gânduri și încercați măcar o dată un astfel de sortiment. Aveți o listă de 6 motive la dispoziție, dar acestora le puteți adăuga și curiozitatea privind pizza vegetariană.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply