Meniu de post Domino’s. Comanda rapidă atunci când… te abții

meniu de post

De ce avem un meniu de post gata pregătit și la îndemâna oricui dorește? Pentru că nu degeaba îi zice „lungă ca o zi de post” și pentru că e greu de dus la capăt fără să calci strâmb. Dar haideți să privim lucrurile în ansamblu. De fapt, postul și postitorii cei mai asidui au fost și rămân oamenii de la țară. Și acolo lucrurile sunt mult mai simple. Nu mănânci carne, nu tai orătănii din curte. Nu mănânci brânză, nu umbli la oale. Simplu, nu? Dar dacă mutăm postul la oraș, ce se întâmplă? În stilul specific, am făcut o listă utilă cu moduri în care viața modernă este mai tentantă și mai grea pentru persoanele care vor să țină post.

De ce ai nevoie de un meniu de post disponibil rapid?

Pentru că… tentații în frigider

Știți cum e! Dacă cineva ne întreabă care sunt posturile din an pe care le ținem, sărim să menționăm că pe cel de Paște și pe cel de Crăciun. Chiar și așa, începutul postului și apropierea momentului în care trebuie să renunțăm la mâncare ne ia mereu prin surprindere și fără nici un meniu de post la îndemână. Și ok, noi avem voință și ne punem pe postit de îndată. Dar știți prea bine că în frigider au rămas niște pulpe de la mama, plăcintă cu brânză, pizza Domino’s de aseară, când credeam că avem tot timpul din lume să ne delectăm.

Deci, o singură deschidere a frigiderului devine periculoasă. Ce e de făcut?

Varianta A: propriul party de „lăsata secului” în care goliți frigiderul și-l purificați și pe el. Chiar dacă e în mijlocul postului. Chiar dacă nu puteți spune cuiva că ați făcut asta. Chiar dacă vă va durea burta a doua zi.

Varianta B: Donați mâncarea din frigider. Apoi puneți mâna pe telefon și comandați rapid un meniu de post de la Domino’s Pizza. Aveți pizza de post cu brânză vegetală, wedges, salată, twisty bread.

Pentru că… tentații pe stradă

Să zicem că lăsați în urmă frigiderul plin cu lucruri nespuse într-o zi de post. Dar trebuie să ieșiți din casă. Și atunci treceți pe lângă o shaworma, gogoși cu brânză, cafenele cu cheesecake, patiserii cu croisanți cu unt, shawormerii, fast food cu pui crocant, pizzerie, pizzerie, pizzerie, shawormerie, farmacii și biserici (am vrut să dăm o notă de autenticitate acestei plimbări virtuale pe stradă, printre tentații total diferite de orice meniu de post).

Cum să nu ieșim din casă nu este o opțiune (pauză de gândire)….. nu, nu este o opțiune, iată propunerile noastre.

Varianta A: ochelari de soare tip „cal”. De fapt, ăștia ar fi utili tot postul, pentru a evita tentații de ORICE fel. Partea nasoală este că nu ați vedea gropile, mașinile, bicicliștii, copiii proaspăt ieșiți de la școală. Potențialul de a vă răni este considerabil de mare.

Varianta B: faceți comandă la Domino’s din timp, pentru a avea un delicios meniu de post livrat la fix, fără să mai fiți nevoiți să vă gândiți la mâncare toată ziua.

Pentru că… tentații la birou

Evitați cu brio frigiderul și găsiți un traseu cu mai puține tentații culinare. Dar ce faceți când, odată ajunși la birou sunteți asaltați de imaginea colegilor care ronțăie câte ceva, de obicei păcătos de delicios, și care vă oferă și vouă. Sau e ziua lui Carmen de la contabilitate și se va servi tort!

Varianta A: faceți postul ca la carte, adică acasă, cu pătura în cap. Știm că nu va merge, dar am zis să încercăm.

Varianta B: Alegeți la orice meniu de post de la Domino’s porțiile de twisty bread, și chiar dacă nu le mâncați la aceeași masă, aveți o scuză pentru care nu acceptați ce vă oferă ceilalți colegi… Sunt full, man, mersi!

Pentru că… tentații online

Păcatele astea culinare au cucerit și ultima redută. Vreți și voi, ca oamenii, să munciți nederanjați. Și când colo, vă găsesc toate reclamele la burgeri, pizza, fripturi în sânge, prăjituri cu ciocolată, milkshake-uri, paste, înghețată. Sunt peste tot pe Internet, vă urmăresc, vă știu de pofticioși, vă știu că sunteți slabi de înger și că veți ceda!

Ce e de făcut?

Varianta A: Ne mai gândim o dată la faza cu pătura? Nu?

Varianta B: Ad blocker și meniu de post de la Domino’s. Cu plăcere!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply