Domino’s pizza vă urează sărbători fericite și un an nou cu mult bun gust!

Domino’s pizza

Deși încă avem multe lucruri să vă spunem despre delicioasele noastre pizza, despre deserturi și salate, am ales să profităm de ocazie pentru a vă ura să aveți sărbători fericite, din partea noastră, a tuturor celor de la Domino’s pizza.

Crăciunul vine…

Cu sau fără zăpadă, bucurați-vă de sărbători pentru că acestea nu stau în imagini feerice cu căsuțe ale căror hornuri scapă fum și cu omăt de câțiva metri. Da, am prefera un Crăciun cu zăpadă, cu sunet de zurgălăi și cu scârțâit la fiecare pas. Așa ne-au învățat toate cărțile din școală că arată zilele de sărbători de iarnă, așa ținem și noi minte din copilăria anilor trecuți, așa visăm cu ochii pierduți în filme. Dar Crăciunul nu stă în precipitații sau în temperaturi.

Cu sau fără colinde, bucurați-vă de sărbători. Parcă nu mai intră încă un colind și încă nu e nici săptămâna cu Ajunul. Poate ați auzit colinde prea mult peste tot în luna decembrie, prin supermarketuri, prin lifturi, prin birouri. Și noi la Domino’s pizza știm că uneori atmosfera de sărbătoare impusă prea devreme este obositoare și are efectul advers. Dar scuturați-vă de aceste idei și bucurați-vă de sărbători atunci când acestea își intră în drepturi.

Cu sau fără mese întinse, Crăciunul vine. Poate nu sunteți nici adepții meselor prea întinse, a mâncărurilor prea grele. Dar Crăciunul nu este în porc, în sarmale sau în cozonac. Faptul că nu serviți mai nimic în vizită nu înseamnă că trebuie să evitați rudele și prietenii care vă cheamă cu drag. Noi suntem aici pentru voi tot anul. Dar aceste clipe dedicați-le celor care contează cel mai mult.

Cu sau fără obiceiuri, tot e frumos de Crăciun. Unii suferă pentru că nici obiceiurile nu mai sunt ce-au fost. Alții sunt supărați pe tradițiile de familie care nu îi reprezintă și pe care ar prefera să le facă uitate. Important e să vă amintiți că toată lumea își face sărbătorile așa cum le place. Cine știe? Poate anul acesta începeți o noua tradiție. Domino’s pizza vă încurajează!

Cu sau fără cadouri, tot e Crăciunul. Sunt oameni care umblă cu liste și cumpără magazine întregi. Sunt și oameni care preferă să nu se agite și îi încurajează și pe ceilalți să nu piardă timp și bani pentru cadoul perfect. Toată lumea are dreptate. De Crăciun, este important să vă gândiți la cei dragi și să fiți alături de ei. Mult mai important decât să cheltuiți sau să faceți liste.

Deci…

Vine Crăciunul! Cu sau fără brad, cu sau fără rubedenii și mese întinse, cu sau fără tradiții de familie sau tradiții de sărbători, cu sau fără tone de cadouri și gălăgie multă. Vine Crăciunul indiferent că ne găsește odihniți și pregătiți pentru asta sau fugăriți și stresați de cât de multe avem de făcut. Vine Crăciunul și Domino’s pizza vă dorește să vă bucurați de el din plin!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply