Kickers Pizza – când nu știi sigur dacă ți-e foame sau vrei doar o gustare

Kickers Pizza

Cel mai bun moment pentru a încerca noul sortiment Kickers Pizza este când vrei să te uiți la un film seara și îți amintești că, de fapt, nu ai luat încă cina. Această nouă rețetă este menită să aducă bucuria unui snacks sub forma unei întregi mese.

Să fie pui…

Noua pizza este născută din dorința de explorare a pizzerilor de la Domino’s. Am vrut să vedem ce minunăție poate rezulta din combinarea snackului preferat de clienți, cu una din cele mai iubite mâncăruri din lume: pizza. Rezultatul este, cu siguranță, pe măsura așteptărilor. Pentru că, în definitiv, nu poți greși niciodată când pui în aceeași tavă un blat pizza și carne de pui. Produsul final – Kickers Pizza – este  un Frankenstein delicios ce aduce mâncarea tradițională italiană într-o bucătărie modernă a secolului XXI-lea.

O alegere simplă și rapidă

Dacă ești, de fel, mai indecis și nu prea știi ce să alegi pentru că toate sortimentele au o groază de ingrediente și nu știi cum se îmbină sau ce arome rezultă, atunci Kickers Pizza este pentru tine. Sau poate ești genul de persoană pretențioasă care preferă să nu amestece foarte multe ingrediente pe blat. Combinația de kickers de pui pe pizza este cea mai potrivită pentru astfel de momente. Are doar cinci ingrediente principale: sosul de pizza și mozzarella – care sunt nelipsite pentru o pizza reușită; kickers – ingredientul magic; porumb și ceapă – pentru un plus de aromă și culoare. Nu înseamnă, însă, că nu se pot face alte combinații – noi încurajăm întotdeauna creativitatea.

Kickers Pizza, Netflix & chill

Ce poate fi mai relaxant decât o seară cu filme? O seară cu filme și o gustare bună. Pentru asta noi îți propunem Kickers Pizza. Pizza, la fel ca și popcorn-ul, sunt deja landmark-uri în cultura cinematografică. Nu poți avea o seară de filme reușite dacă nu ai și una din cele două gustări. Între timp, binențeles că au fost încercate și alte snacks-uri, precum chipsuri și kickers sau aripioarele picante pentru cei mai mâncăcioși dintre noi. Cert este că trebuie să fie ceva și pentru stomăcel, nu doar pentru ochi, însă unele gustări sunt mai potrivite decât celelalte.

Fără degete uleioase

Pentru că de cele mai multe ori la seara de filme nu se folosesc tacâmuri, noi am adus gustările moderne sub o formă veche. Este mai practic să mănânci o Kickers Pizza decât simplele kickers din banalul motiv că blatul te ajută să le mănânci fără să ai degete uleioase mai apoi. Degete neuleioase înseamnă că poți imediat să folosești telecomanda, să aprinzi becul sau să o gâdili pe Alina când vă uitați la cea mai tensionată scenă din The Ring.

Nu mai sta pe gânduri și încearcă și tu noul sortiment de pizza de la Domino’s. Fie că este vorba de o seară de filme cu prietenii, Netflix & chill cu persoana iubită sau o lenevire solitară în fața serialelor preferate, noi avem pregătită gustarea perfectă pentru tine. Iar partea bună este că ține loc și de cină, așa că nici dieta nu este o scuză să nu comanzi o Kickers Pizza pentru noul episod din La Casa de Papel!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply