Fresh Pizza – pentru dieta ta de vară

Vara cu toții simțim nevoia de mâncare ușoară care să ne dea energie și o senzație de prospețime, așa că Domino’s îți propune să încerci noul nostru sortiment Fresh Pizza. O pizza plină de viață, care garantează aportul unei cantități potrivite de carbohidrați, îmbrăcați în prospețime.

Pentru momentele când ai vrea o Pizza Vegetariană nu chiar atât de vegetariană

Știm că vara unele mâncăruri sunt cam greu de digerat, așa că o variantă bună ar fi Pizza Vegetariană pentru momentele în care dorești să mănânci ceva mai light, dar în același timp gustos. Însă pentru unii carnivori o pizza fără carne e pur și simplu de neimaginat. Așa că noi, cei de la Domino’s pizza, am venit cu o opțiune de nerefuzat: Fresh Pizza. Un blat pufos și crocant în exterior acoperit de un sos cremos vegetal, două tipuri de brânză, pui și legume proaspete. Practic este o salată rearanjată și îmbunătățită.

Fresh Pizza – e fresh, cu două tipuri de brânză

Acest sortiment este destinat în special iubitorilor de brânzeturi. Pe lângă mozzarella obișnuită care este nelipsită dintr-o pizza delicioasă, noua pizza vine la pachet cu un strat de brânză Cheddar care va duce întreaga experiență la un alt nivel al cremozității. Cele două tipuri de brânză se topesc și se amestecă într-un strat delicios care îmbină perfect legumele și puiul creând o combinație numai bună de pus pe blat.

Mult busuioc, să fie cu noroc

Tradiția spune că dacă fetele își pun busuioc sub păr își vor visa ursitul. Însă puține lucruri se știu despre busuiocul pus pe pizza. Legenda ar pune că dacă împarți o pizza care are busuioc cu alesul inimii, veți fi împreună… cel puțin până când terminați de mâncat pizza. Adevărul e că nu avem de unde să știm cât va dura o relație, însă un lucru este clar: cuplurile care mănâncă pizza cu busuioc împreună, au o relație mai fericită. Motivul e cât se poate de simplu: oamenii sunt mai fericiți când mănâncă pizza. Așa că fă o comandă de Fresh Pizza dacă simți că ai nevoie de puțină prospețime în relație!

O pizza pentru Popeye

Nu că am dori să ne lăudăm, însă adevărul este că până și Popeye este încântat de noul nostru sortiment de pizza. Frunzele de spanac în combinație cu roșiile, porumbul și puiul chiar l-au dat pe spate. Popeye o recomandă tuturor celor care doresc să aibă un fizic de invidiat și o vară energică. Fresh Pizza este cu siguranță alegerea bună pentru o vară plină de entuziasm și aventură. Iar partea și mai bună este că spanacul de pe pizza nu vine dintr-o conservă, ci este spanac proaspăt și plin de vitamine!

Dacă tot nu te-am convins, nu a rămas decât să o încerci pe pielea – sau mai degrabă pe limba – ta.  Legume proaspete, mozzarella, brânză Cheddar și pui, asezonate cu un sos vegetal și puțin busuioc pentru noroc în dragoste. Aceasta este rețeta de succes a noului tip de pizza pe care noi ți-l propunem. Iar singurul mod în care te poți convinge de prospețimea unei Fresh Pizza este să pui mâna pe telefon și să o comanzi chiar astăzi!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply