Domino’s ridică mingea la fileu într-un joc al sponsorizărilor sportive

Un stil de viață echilibrat înseamnă câte o felie de pizza în fiecare mână. Asta ar spune cei mai mari fani ai noștri. Și pe cât de mult le apreciem entuziasmul și pasiunea pentru pizzele noastre, nu putem să nu facem o corecție. Un stil de viață echilibrat înseamnă pizza servită ca răsplată după efortul depus într-o competiție sportivă. Zis și făcut, Domino’s a sponsorizat turneul final de volei de la București. Evenimentul a avut loc în perioada 15-19 mai și s-a desfășurat în incinta școlii numărul 162.

 

La eveniment au participat 8 echipe de volei, iar componenţa grupelor a fost determinată de poziţionarea în clasamentele seriilor semifinale. În prima serie au evoluat – CTF Mihai I, Dinamo, LPS Suceava şi CSS Botoșani, iar în cea de-a doua serie au jucat -LAPI Dej, CSS Tulcea, CNNT Craiova, Nicu Gane Fălticeni.

După ce s-au disputat meciurile din grupe, câştigătoarele seriilor s-au duelat între ele. Finala s-a  disputat în aceeași sală de sport a şcolii numărul 162. CTF Mihai I a câştigat fără emoţii în faţa celor de la CNNT Craiova şi a devenit campioana acestui sezon. Pe locurile 2 şi 3 s-au situat cei de la CNNT Craiova şi Nicu Gane Fălticeni, urmate fiind de CSS Botoşani şi LAPI Dej.

Pe întreaga durată a evenimentului, Domino’s a oferit participanților apă plată, apă minerală, sucuri și, desigur, savuroasa pizza care ne-a făcut celebri.

 

 

 

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply