Pizza pentru petrecere – cel mai simplu mod de a garanta succesul

pizza pentru petrecere

Dacă vrei să te asiguri că seara plănuită de tine nu va da greș, singurul lucru important este să comanzi pizza pentru petrecere. E greu să organizezi petreceri. Și mai greu este să îi faci pe toți mulțumiți. Dar un lucru este sigur: o dată ce le-ai umplut gura de pizza, deja nu mai pot spune nimic!

Totuși există mereu un risc: fetele la dietă. Mereu trebuie să se găsească cineva care să fie la dietă și să strâmbe din nas când vine vorba de pizza. Nu că nu și-ar dori, ci pentru că pur și simplu nu se încadrează în numărul de calorii numărate pe ziua respectivă. Dar noi am găsit trei moduri de a face din pizza pentru petrecere o idee de nerefuzat!

Tactica nr 1 – un extra-blat

Oricât de fandosită ar fi tipa care nu vrea să mănânce pizza, nu poate refuza un blat President Fresh. Este unul din acele păcate care e atât de delicios încât nimănui nu îi mai pasă de consecințe. Ca atunci când fugi de acasă pentru a merge la concertul preferat, fără să te mai intereseze de pedepsele care vor urma. Așa că, primul pas este să te asiguri că în comanda de pizza pentru petrecere sunt și câteva cu blat President Fresh.

Tactica nr 2 – gogoși cu sos iute

Dacă rezistă primei metode cu blatul umplut de brânzică, poți încerca o a doua metodă. Știi că sunt tot felul de mituri despre alimentele picante cum că ar ajuta la slăbit. Acum, sinceri să fim, nu știm cât de pe bune e, dar merită încercat. Așa că șoptește-i dulce la ureche câteva secrete, despre cum sosul picant ajută la digestie și nu se mai depune pe șolduri, dacă pui pe pizza puțin din elixirul magic. Nu ai de ce să te simți vinovată, gogoșile de genul ăsta nu au calorii!

Tactica nr 3 – al doilea val de pizza pentru petrecere

Dacă nu vrea și nu vrea, asta e. N-ai ce face. Nu poți hrăni omul cu forța. Însă șansele sunt foarte mari ca la a doua comandă de pizza să nu mai reziste. Mai mult decât atât – după ce o să vadă că pizza s-a terminat într-adevăr, cu siguranță o să îi pară rău că nu a luat măcar o felie. În cazurile de genul ăsta cel mai bine e să se mai facă o comandă. Cu siguranță mulțimea va fi de acord. Și până la urmă…cine vine la petrecere cu carnetul de diete și calculatorul de calorii după el?

Pe de altă parte, petrecere fiind, la tot alcoolul consumat, clar o să fie nevoie și ceva de mâncare. Iar pizza este cea mai bună alegere, pentru că are forma perfectă care umple stomacul și o aromă ce mulțumește toate simțurile. Deci, nu mai sta pe gânduri! Dacă vrei să dai o petrecere și te întrebi încă ce gustări ar fi cele mai potrivite, noi te asigurăm că nimic nu e mai potrivit pentru papilele gustative decât o felie de pizza! Așa că pune mâna pe telefon și sună la Domino’s pentru o comandă de pizza pentru petrecere!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply