Ce spune despre tine pizza Domino’s preferată?

pizza Domino's preferată

Fiecare dintre noi are o pizza Domino’s preferată alegere pe care o facem este influențată puternic de ceea ce suntem ca indivizi. Dar cum ar fi dacă aceste opțiuni ar fi judecate de către cei împreună cu care facem o comandă de pizza? Pizza party la birou? Ce puteți afla despre personalitatea celor de la birourile vecine?

Spune-ne care este pizza Domino’s preferată, și noi îți spunem cine ești!

Diavola – Sos de Pizza, 100% Mozzarella, Chorizo, Pepperoni, Roșii, Măsline

Fanul Diavola este o persoană hotărâtă. Adică, cine altcineva ar alege o pizza cu 2 tipuri de salam delicios? Doar o persoană care știe ce vrea și care știe ce să aleagă dintr-un meniu de pizza.

Tonno – Sos de Pizza, 100% Mozzarella, Ton, Măsline, Porumb, Ceapă

Fanul Tonno este o persoană consecventă. Veți observa la acești indivizi o predispoziție pentru pizza cu ton, în majoritatea cazurilor. Așa că, să nu vă mire că veți putea comanda pizza pentru ele fără să mai întrebați ce vor. Răspunsul va fi mereu același.

Margherita – Sos de Pizza, 100% Mozzarella

Fanul Margherita este o pasăre rară. În timp ce majoritatea consumatorilor de pizza încearcă să facă cele mai ciudate combinații, acesta comandă cu încredere cea mai simplă variantă din meniu. Și știți ceva? Îi și place. Și ce să nu îți placă la un blat bine făcut, sos de rosii pregătit de la zero și mozzarella din plin?

Rustică – Sos de Pizza, 100% Mozzarella, Pepperoni, Cârnați, Ceapă, Ardei Gras Verde

Fanul Rustica este o persoană care cere mai mult de la orice. Este o persoană care nu se pretează la nici un fel de compromis și care nu vrea decât să poată să se bucure de ingredientele sale preferate pe un blat bun de pizza Domino’s. Îl putem acuza de ceva?

Hawaiană – Sos de Pizza, 100% Mozzarella, Șuncă, Ananas

Fanul Hawaiana este o persoană aventuroasă. Pentru că cine altcineva ar permite să i se pună fructe pe pizza?

Vegetariană – Sos de Pizza, 100% Mozzarella, Roșii, Măsline, Ciuperci, Porumb, Ceapă, Ardei Gras Verde

Fanul Vegetariana este o persoană prietenoasă. Asta pentru că, deși nu consumă carne, nu vrea să piardă legătura cu cei din jur atunci când se dă o mega comandă de pizza. O fi preferat o salată, dar știm sigur că nu regretă sortimentul nostru delicios cu legume proaspete.

Carnivora – Sos de Pizza, 100% Mozzarella, Cârnați, Vită, Șuncă, Pepperoni

Un singur sortiment de carne nu este destul pentru fanul Carnivora. Acesta va aprecia aroma discretă a mozzarellei și se va bucura de cât de bine îi scoate în evidență cărnurile sățioase. Fanul Carnivora este un individ cu multă poftă de viață, care înfruntă mereu cu mult curaj tentația de a alege orice altceva.

Quattro Formaggi – Feta, Cheddar, 100% Mozzarella, Parmezan

Fanul Quattro Formaggi este o persoană pretențioasă. Este cineva care nu s-a mulțumit cu mozzarella sau chiar cu extra mozzarella, așa că a ales un sortiment de pizza care are cheddar, feta și parmezan. Am putea spune că este un om de lume, preferând o pizza care adună 4 sortimente de brânză cu texturi complet diferite făcute în stil grecesc, italian și englezesc.

Mexicană – Sos de Pizza, 100% Mozzarella, Bacon, Chorizo, Sunca, Jalapeno

Nu știm alții cum sunt, dar la noi pizza Mexicană este full-option. Și ce ar fi o tratație mexicană fără jalapeno să pună la încercare dorința de a o termina pe toată? Prin urmare, fanul Mexicana este un individ curajos.

Carbonara – Smântană vegetală, Parmezan, 100% Mozzarella, Bacon

Pizza Carbonara a fost creată pentru a-i ajuta pe cei nehotărâți să aleagă. Totuși, fanul Carbonara este un individ mai mult decât sigur pe el, care știe de vrea de la o pizza. Ca orice pizza Domino’s preferată, vrea să fie bună de să se lingă pe degete și să nu regrete decât că a avut 8 sau 12 felii!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply