Asorteaza pizza comandata cu inghetata preferata

Combinația de pizza cu înghețată este incomparabilă. Sezonul cald se apropie, iar Domino’s Pizza ți-a pregătit noi combo-uri ce așteaptă să fie descoperite. Încearcă ofertele răcoritoare cu înghețată de la Milka, Nirvana sau Oreo. Dă savoare zilelor de vară cu fiecare înghițitură și cu fiecare linguriță.

Inghetata Oreo

Acum vă puteți bucura de biscuiții Oreo preferați în inghetatele din magazinele Domino’s! Avem un amestec de inghetata interesant de texturi si gusturi, ceva mai aparte, mai special – desertul iubit de copii.

Inghetata Nirvana

Uneori e nevoie sa te opresti o clipa pentru a te regasi. Domino’s impreuna  cu  Nirvana iti ofera aceasta pauza pentru a te bucura de micile momente si de pizza gustoasa. Sortimentele de inghetata Nirvana iti daruiesc momentul de relaxare de care ai nevoie.

Inghetata Milka

In restaurantele  Domino’s puteți descoperi tandrețea  inghetatei  Milka. Incearca combinația de ciocolată fină Milka și înghețată cremoasă alaturi de o pizza cu mozzarella 100% naturala si accepta provocarea tandra a verii.

 

Vino și împărtășește un moment  special cu prietenii și familia.Profita de ofertele verii pe care Domino’s le-a creat special pentru tine.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply