Pizza Theater – Dinner and a Show la Domino’s Pizza

pizza theater

Când a fost ultima oară când v-ați uitat cu atenție la modul în care vă este pregătita mâncarea? Și, nu! Să stați pe capul mamei sau să vă uitați absenți la cum se înfășoară o shaworma nu se pune! Ei bine, aflați că puteți face acest lucru în orice restaurant Domino’s! Clienții sunt chiar invitați să privească pizzerii la lucru. Este modul nostru de a vă permite să luați parte la procesul minunat de creare al unei pizza cu care vă veți delecta. Nu degeaba am numit conceptul Pizza Theater. Aveți dramatism, aveți emoții adevărate. Și le puteți urmări pe toate pe viu. Fix ca la teatru!

Ce este conceptul Pizza Theater?

Conceptul de Pizza Theater este un mod inovativ al brandului de a se apropia și mai mult de clienți. Și cum să facă acest lucru mai bine dacă nu prin a-i lăsă să vadă cu ochii loc calitatea produselor și tehnica impecabilă folosită de către angajații tuturor unităților noastre.

Astfel, nu trebuie să ne credeți când vă spunem că nu folosim aluat congelat. Folosim o cocă frământată special cu o zi înainte și lăsată o zi la dospit. Puteți vedea cu câtă precizie este întinsă aceasta cu mâinile de către bucătari pricepuți, pentru ca textura blatului să fie cea perfectă cu care v-ați obișnuit deja.

Nu trebuie să ne credeți că facem sosul de roșii de la zero. Cu siguranță mirosul de roșii proaspete vă va răpi simțurile. Cât timp priviți cum aluatul întins cu iscusință, acesta este este îmbăiat în sosul roșu ca o crimă asupra deciziei de a intra la dietă. La fel cum nu trebuie să ne credeți pe cuvânt când spunem că folosim multă mozzarella și că nu ne zgârcim cu ea. Trebuie doar să priviți ploaia de brânză ce cade pe blat.

Iar dacă vă întrebați de unde știu pizzerii cât topping să pună pe fiecare pizza, să știți că acest lucru se învață. Pentru că noi, la Domino’s, facem mai mult decât pizza. Fiecare sortiment este studiat, aprobat, testat și perfectionat. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, iar pizzerii noștri învață procedurile Domino’s în primul rând.

Fiind un brand cu renume internațional, presiunea pentru a livra aceeași calitate cu fiecare pizza făcută este mare. Acesta este motivul pentru care veți vedea aceeași reprezentație din partea tuturor maeștrilor noștri. Pentru că ne asigurăm că toți știu exact cum vrem să facem pizza și ce vrem să le livrăm clienților noștri.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply