De ce e Pizza Domino’s altfel? Convinge-te singur!

De ce e Pizza Domino's altfel

„De ce e Pizza Domino’s altfel?”, se întreabă unii. Este momentul ca lumea să descopere calitățile care ne fac diferiți și mândri:

1. Aluatul – mereu făcut de la zero, baza gustului apetisant!

De ce e Pizza Domino’s altfel? Pentru că ne preparăm singuri aluatul, și asta se simte și la gust, dar și la modul în care te poți bucura de fiecare felie de pizza. Blatul Domino’s este numai bun pentru a-ți aduce toate ingredientele tale preferate.

2. Sosul – 100% roșii naturale, zero conservanți!

Aluatul proaspăt pregătit face pereche grozavă cu sosul de pizza, preparat din roșii proaspete și sănătoase, dedicate numai rolurilor principale și deliciilor tale înalte.

3. Mozzarella – slabă în grăsimi, bogată în gust!

La Domino’s folosim o mozzarella preferată de maeștrii italieni, deoarece nu influențează gustul altor topping-uri și îți va face papilele să se bucure de fiecare bucățică de pizza!

4. Pepperoni, preparat în condiții naturale!

De ce este atât de gustos sortimentul de pepperoni de la Domino’s? Deoarece își pregătește intrarea în scenă timp de 21 de zile, maturat natural. La fix pentru a-ți potoli dorința de ospăț cu un ingredient numai bun de înfruptat.

5. Legume proaspete, zilnic de la producători locali!

La Domino’s folosim legume naturale si proaspete din grădinile producătorilor locali, selectate cu grijă pentru a-ți oferi doar ce e mai bun pentru pizza și salata ta preferată!

6. Spectacol culinar, chiar în fața ta!

Îți facem așteptarea mai plăcută, atât online – prin sistemul unic de tracking ce îți arată stadiul comenzii tale, cât și în magazine – unde poți asista la întregul act al preparării produselor, doar la un geam distanță de poftele tale și de spectacolul culinar.

7. Garanția calității, în rol principal!

E normal să fii mulțumit de comanda ta, iar dacă se întâmplă să greșim, ne asumăm și îndreptăm lucrurile. Doar Domino’s îți oferă garanția satisfacției. Dacă nu ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor tale, ne revanșăm în cel mai scurt timp!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply