Vreți să impresionați? Atunci alegeți cea mai bună pizza la comandă din București

cea mai bună pizza la comandă din București

Știți oamenii ăia care se îndrăgostesc iremediabil de câte un restaurant, pizzerie, livrator și își încep orice invitație cu „cea mai bună pizza la comandă din București”? V-ați întrebat vreodată ce poate fi atât de bun la o pizza încât să stârnească asemenea pasiuni? Vă spunem noi: un blat pufos sau subțire, după obraz, cea mai bună mozzarella din lume, carne și legume proaspete și sosuri făcute de la zero. Dar haideți să vedem de la unii dintre fanii noștri de ce le place atât de mult pizza Domino’s și de ce nu pot renunța la o tratație atunci când se ivește ocazia.

Cea mai bună pizza la comandă din București – așa spun ei

Raluca, 23 ani, studentă

Am comandat prima dată pizza Domino’s la sugestia unui prieten. Aveam ceva rețineri pentru că la momentul respectiv nu aveam chef să comand ceva nou. Dar ceea ce am primit la comandă a fost complet diferit de orice am mâncat până atunci. Îmi place în mod deosebit Chicken Bacon, deși pe lista preferatelor mele mai intră și Mexicană, Extravaganzza și Mediterraneo. Abia aștept să mai apară un film, să mai vină weekendul, să îmi chem prietenii și să mâncăm cea mai bună pizza la comandă din București.

Matei, 35 ani, expert contabil

Dădeam o petrecere pentru prietena mea și aveam nevoie de vreo 12 pizze. M-am gândit că la cât de mâncăcioși sunt prietenii noștri, voi sparge pușculița pe o singură petrecere. Mi-au plăcut, în schimb, reducerile pe care le-am primit pe măsură ce adăugam pizza după pizza. Te încurajează să comanzi mai mult, să organizezi petreceri ceva mai des, să le recomanzi colegilor pentru pauzele de prânz. E chiar mișto!”

Dan, 18 ani, elev

Suntem un grup de prieteni care se adună din când în când pentru a vedea filme cunoscute ca fiind blockbustere. It’s our thing, știi? Și mâncăm chestii de la branduri americane. Așa că atunci când am văzut cât de mișto e asta de la Domino’s, a rămas pizza oficială a grupului și chiar e cea mai bună pizza la comandă din București.

Mara, 28 ani, marketing manager

După o zi lungă de muncă, nimic nu mă bucură mai mult decât o comandă la Domino’s. Sun, le spun ce să facă, trec în drum spre casă să îmi ridic pizza, și mă relaxez în liniște cu cea mai bună pizza la comandă din București. Domino’s Classic sau Quattro Formaggi sunt preferatele mele.

Bianca, 29 ani, content manager

Pizza Carbonara de la Domino’s este motivul pentru care m-am apucat de jogging. Și sunt în mare formă acum. Mulțumesc, Domino’s! Mulțumesc pentru că faci o pizza atât de bună încât nu îi pot rezista niciodată. Bine că mă limitez la a mânca cea mai bună pizza la comandă din București în weekend, și dacă se comandă la muncă… și dacă văd un film… și dacă am musafiri! V-am spus că trebuie să alerg, da?”

Ionuț, 56 ani, fan pizza picantă și inginer

Am descoperit jalapeno târziu în viață, dar am zis să compensez. Domino’s mă ajută în acest sens. Pizza Mexicană, American Hot, iar dacă mă simt curajos iau și o Diavola și îi rog pe băieți să pună niște jalapeno și pe aia, ca să simt că trăiesc! După mine chiar e cea mai bună pizza la comandă din București.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply