Ziua Copilului

Ce presupune evenimentul?

Cel mai mare lanț de pizzerii din lume își deschide porțile pentru cei mici. Pe 1 iunie, toți copiii sunt invitați la Domino’s Pizza unde vom organiza prima ediție a evenimentului „Copiii învață să facă pizza la Domino’s”. O să fie o zi plină de distracție, în care cei mici vor descoperi cum se prepară cea mai bună pizza , cum funcționează o pizzerie și vor avea parte de multe activități distractive. Suntem convinși că toți copiii care participă vor începe vara cu zâmbetul pe buze și cu o nouă pasiune: gătitul.

Desfășurarea evenimentului

  • Copiii vor fi întâmpinați de pizzari profesioniști și vor primi echipamentul necesar pentru a deveni un adevărat junior pizza maker;
  • Atunci când aluatul este întins, se va trece la adăugarea sosului și a topping-urilor. Fiecare copil își poate pune imaginația la contribuție și poate alege și combină topping-urile preferate;
  • Ultimul pas al preparării este introducerea pizzei în cuptor. Pentru o coacere perfectă, se așteaptă 7 minute.

Atunci când pizzele sunt gata , copiii vor fi ajutați să le taie și să le împacheteze, așa cum se întâmplă cu pizzele adevărate de la Domino’s, pentru a beneficia de o experiență completă. Apoi, fiecare mic pizzar se poate delecta cu propria creație culinară în timp ce vor participa la activitățile extra pregătite, în meniul pentru copii mai adăugăm 2 băuturi răcoritoare la alegere și unul dintre delicioasele deserturi Domino’s: souffle de ciocolată sau înghețată.
La sfârșitul acestui eveniment, micii pizzari vor primi și o diplomă de recunoaștere a îndemânării lor din partea pizzerilor profesioniști Domino’s. De altfel pe toată durata zilei părinții vor avea parte de 30% reducere la orice produs din magazin, și se vor putea relaxa în spațiul special amenajat în timp ce copii vor fi distrați de petrecerea grozavă pregătită de Domino’s Pizza .

Data evenimentului: 1 iunie 2021

Costul participării: 100 Lei

Locatie: Domino’s Pizza Regie (Splaiul Independentei 290)

Înscrie-ți micuțul membru al familiei și transformă-l în pizzer!