10 zile de iubire cu Valentine’s Day pizza … și un cadou de Dragobete

Valentine's Day pizza

Pentru cei care consideră că o Valentine’s Day pizza este cel mai tare cadou de ziua îndrăgostiților, am pregătit o surpriză. Știm că perioada asta este ușor obositoare… pentru că trebuie să sărbătorești iubirea de atâtea ori. Nu că nu ai fi de acord cu ideea de dragoste. Dar atâtea zile speciale, atâtea date de reținut. Nu mai vorbim de așteptările pe care fiecare sărbătoare le are. Valentine’s Day se sărbătorește în stil american, o combinație între siropeli și kynky. De Dragobete încercăm să ne iubim ca strămoșii noștri – ce-o fi însemnând asta pentru fiecare. Dar de cadou nu scapi cu nicio ocazie.

Ai motive de bucurie și toate încep cu Valentine’s Day pizza

10 zile de iubire, fiecare cu pizza

În perioada 14-24 februarie 2018, Domino’s lansează campania 10 zile de iubire. Astfel, între Valentine’s Day și Dragobete, ai o ofertă specială. Pentru orice pizza medie și băutură comandată, ai 50% reducere la a doua pizza medie. Deci, ai tot atâtea ocazii să faci cele mai siropoase sau interesante cine romantice cu Valentine’s Day pizza la preț special. Cu plăcere!

Lasă-te inspirat de iubirea adevărată… pentru pizza

Nu știm în ce stadiu este relația voastră. Și nici nu te vom întreba. Dar în aceste 10 zile ne-am hotărât să îi convingem pe unii dintre voi să-și orienteze măcar un dram din iubirea pentru pizza către parteneră.

Comandă Valentine’s Day pizza, aprinde niște lumânări și dă-te mare cunoscător de vinuri. Zi și tu ce crezi că merge cu ce mâncați acolo… nu e mare filozofie, nu e mare efort. Dar va fi un gest apreciat. Apoi, sub impulsul plăcerii (provocate de pizza), compune o declarație de dragoste pentru partenera ta. Atenție! Nu o compara cu o pizza, doar gândește-te cât de mult iubești pizza și spune-i ei toate astea.

Surpriza Domino’s de Dragobete

Și ca să vezi că Domino’s nu te lasă la greu și că pune același preț pe sărbătorile internaționale, cât și pe cele naționale, nu te abandonăm nici de Dragobete.

Ai 10 zile la dispoziție pentru a compune declarația de dragoste cea mai sinceră

Anul acesta, nu avem doar o promoție cu Valentine’s Day pizza, avem un concurs în care câștigi… mâncând pizza. Dacă asta nu e o dovadă de dragoste adevărată, nu știm ce e!

În același interval 14 – 24 februarie, sub impulsul momentelor magice provocate de cinele cu pizza, te încurajăm să pui pe hârtie sentimentele tale și să ni le trimiți și nouă.

De ce ai face asta? Pentru că orice comandă de minim 50 de lei în perioada 14 – 24 februarie, însoțită de o declarație de dragoste – pe care ne-o lași nouă în comentarii pe pagina de Facebook sau prin mesaj privat, dacă vrei să fie o surpriză, te ajută să prelungești sezonul iubirii. Vei face o surpriză persoanei dragi când se așteaptă mai puțin.

Poți câștiga:

Un buchet impresionant de 101 trandafiri de la Domino’s Pizza și declarația ta de dragoste printată în format elegant!

 

Pentru început, vorbim de 101… 101!!! trandafiri superbi. Apoi declarația la care ai muncit îi va însoți acasă la iubita ta sau la tine acasă. Tu decizi. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 26 februarie 2018. Prinzi dintr-un foc un cadou impresionant, pe puțin spus, livrat elegant, însoțit de un gest extrem de personal constând în declarația ta de dragoste.

Anul acesta, Domino’s Pizza te scoate din încurcătură și îți dă o soluție și bună pentru tot sezonul iubirii. Prima dată o vei impresiona cu o cină romantică, delicioasă, pe care știi sigur că o va aprecia. Apoi o vei impresiona cu un cadou incredibil. Și totul începe cu o comandă de Valentine’s Day pizza!

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply