Top 10 cele mai comandate pizza de la Domino`s

Când vine vorba de comandat mâncare online, livrarea de pizza este probabil cea mai populară alegere. Majoritatea dintre noi alegem să comandăm pizza acasă, la birou sau atunci când suntem în vizită la prieteni, pur și simplu datorită gustului savuros al acesteia. Blatul crocant, aromele topping-urilor și modul ușor de servire fac din pizza una dintre cele mai notorii opțiuni de mâncare.

Având peste 17000 magazine în peste 90 de țări din întreaga lume, Domino’s Pizza este liderul mondial în livrarea de pizza. Oriunde pe glob, rețetarul Domino`s are la bază un blat unic, subțire, fraged și crocant, lăsat la dospit minim 12 ore, mozzarella 100% naturală din lapte proaspăt, sos de roșii fără concentrați și cele mai proaspete ingrediente pentru topping-uri, provenite majoritar din surse locale.

Rețetele Domino`s sunt dovada clară că gustul de pizza americană este unul de succes indiferent de cultură, oriunde pe mapamond. Oare e la fel și în România? Am fost curioși să vedem care sunt cele mai populare 10 sortimente de pizza Domino`s comandate în spațiul autohton:

  1. Cheddar Melt

Într-o explozie de gust, acest sortiment îmbină savoarea brânzei cheddar cu gustul fresh de ciuperci și bacon.

 

  1. Capricciosa

Rețeta consacrată a Capricciosei, una dintre cele mai cunoscute rețete de pizza, aduce laolaltă un mix perfect echilibrat de șuncă ciuperci și roșii.

  1. Extravaganzza

O specialitate a casei din meniul Domino`s, Extravaganzza reprezintă o alegere perfe

ctă pentru cei care preferă un mix complex de ingrediente. Gusturile de șuncă, pepperoni, ceapă, ardei gras, ciuperci, vită și cârnați sunt potențate de textura dată de extra mozzarella 100% naturală.

  1. Chicken Bacon

Neavând nimic de ascuns, această rețetă aduce în comun gusturile de pui și bacon, rafinate de notele fresh de ardei gras, ceapă și roșii.

 

  1. Pepperoni Classic

Pizza Pepperoni este propunerea Domino`s pentru un gust plin, intens și picant. Ingredientul esențial, pepperoni, este lăsat la maturat minim 45 de zile, înainte de a fi așternut pe blat peste stratul de extra mozzarella.

 

  1. Domino`s Special

Intrăm în partea superioară a clasamentului, cu un gust perfect echilibrat de bacon, șuncă, ceapă, ardei gras, ciuperci și oregano, o alegere ideală pentru oricine preferă gustul clasic de pizza, fără compromisuri.

 

  1. Quattro Stagioni

Cunoscută de orice iubitor de pizza, Quattro Stagioni aduce pe același blat patru ingrediente savuroase care îi conferă gustul atât de special: șuncă, chorizo, ciuperci și ardei gras verde.

  1. Quattro Formaggi

Nu există fan al brânzei care să nu aleagă cu plăcere acest sortiment. Mozzarella naturală este așezată peste sosul cremos vegetal alături de brânză cheddar, parmezan și telemea pentru a crea un gust cheesy, plin și savuros.

 

  1. Carnivora

Dacă îți dorești o pizza sățioasă, Carnivora e pentru tine. Gusturile de pepperoni, vită, șuncă și cârnați se îmbină savuros cu sosul de pizza și cu mozzarella 100% naturală.

 

  1. Domino`s Classic

Cea mai comandată pizza, este dovada incontestabilă că simplu înseamnă și bun. Cele trei topping-uri: șuncă, ciuperci și măsline completează perfect blatul pufos acoperit cu sos de pizza și cu mozzarella 100% naturală, un mix care face din Domino`s Classic o rețetă de nerefuzat.

 

Descoperă și tu toate sortimentele de pizza Domino`s alături de celelalte specialități din meniu și bucură-te de ofertele avantajoase care te așteaptă pe www.dominos-pizza.ro sau în aplicația de mobil.

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply