Domino’s Pizza a câștigat Consumer Choice Award 2021

Domino’s România a fost ales cel mai bun lanț de pizza în 2020 conform studiului independent Consumer Choice Award, realizat de către compania de cercetare PKZ. Sp.zoo.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacție și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor.

Brandurile au fost examinate ținându-se cont de mai mulți factori: calitatea pe piață, diferențierea față de alte mărci din categorie, inovarea față de alte mărci din categorie, credibilitatea pe piață, satisfacția globală față de alte mărci din categorie, intenția de a cumpăra sau recomandarea în categorie.

Cercetarea s-a desfășurat în intervalul 10 – 20 februarie 2021 și a inclus 1.478 de interviuri reprezentative pentru grupuri țintă de femei și bărbați care locuiesc în România, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. Din punct de vedere al repartizării pe sexe și grupe de vârste, eșantionul pe care s-a desfășurat studiul a cuprins un procent de 45% bărbați și 55% femei. Ca vârstă, eșantionul a fost reprezentat de 41% respondenți cu vârsta între 18 și 30 de ani, 43% cu vârsta între 31 și 50 de ani și 16% cu vârstă mai mare de 50 de ani.

Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Domino’s România a ocupat prima poziție în categoria companiilor de lanțuri de pizza, cu un scor global de 7,23. 

Premiile Consumer Choice sunt decernate anual, în Portugalia, Polonia, Spania și România și acoperă industrii diverse (FMCG, produse de mobilier, echipamente etc.), comerț (specializat și nespecializat, canale moderne sau tradiționale), precum și diferite tipuri de servicii profesionale (bănci, companii de asigurări, comunicații, transport, divertisment etc.).

Suntem onorați să primim acest premiu. Credem că este un mesaj că ne îndreptăm în direcția bună și că eforturile noastre de a consolida brandul, de a comunica mai mult cu clienții noștri și de a le oferi o experiență la nivelul așteptărilor sunt răsplătite. Ne bucurăm foarte mult că munca noastră este recunoscută și că publicul apreciază produsele noastre.

O să continuăm să lucrăm pentru voi și vă mulțumim sincer tuturor celor care fac parte din familia Domino’s Pizza România.

Mulțumim

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply