Sticker Fun Domino’s – Ești fan? Ai fun cu pizza gratis!

Luna trecută, Domino’s Pizza a lansat campania Sticker Fun Domino’s. Astfel, dacă ați văzut prin trafic mașini cu simpaticul sticker, să știți că aveți în față un consumator fidel al pizzei noastre. Cum vrem să răsplătim loialitatea? Am ales să le dăm tuturor fanilor care poartă cu mândrie stickerul nostru, câte o pizza mică Domino’s Classic din partea casei. Singurul lucru pe care aceștia trebuie să-l facă este să se prezinte la unul din restaurante și să-și ridice singuri pizza. Nimic mai simplu, nu?

Ai sticker Fun Domino’s… ai pizza!

Ai sticker, ai parte de pizza! Cei mai loiali clienți ai noștri au primit un sticker pe care să îl pună pe mașină. Astfel, toți cei care i-au văzut cu mașina prin București au putut afla că cel de la volan se delectează cu pizza Domino’s în clipele de relaxare acasă sau la petrecerile pe care le organizează.

Cum funcționează?

Prima tranșă de stickere s-a dat deja, dar e bine de știut cum funcționează. Poate data viitoare veți fi și voi mândri purtători de sticker Fun Domino’s.

  • Se ia una bucată restaurant Domino’s pe care îl frecventați cel mai des. Poate fi cel de lângă casă. Poate fi cel de lângă birou. Sau poate fi locul de lângă mătușa care gătește execrabil în care tu și câțiva veri vă refugiați în fiecare an după o vizită forțată.
  • Apoi un angajat Domino’s amabil prezintă oferta și beneficiile lipirii stickerului Domino’s pe mașină. A se lua în considerare faptul că nu toată lumea este la fel de deschisă în a lipi ceva pe mașină. Fie el și un sticker Fun Domino’s.
  • Clientul pleacă cu comanda de pizza și cu stickerul primit, urmând să decidă dacă va participa la campania dedicată fanilor.
  • Prima gură de pizza îi amintește clientului că merită să le spună și celorlalți că este fan Domino’s și că cel mai bine se distrează cu o pizza de la noi. Așa că pune stickerul pe mașină a doua zi la prima oră. Sau, când își amintește, după caz. Nu știm asta, nu am fost acolo.
  • Mașina cu stickerul se plimbă prin trafic câteva zile, apoi își găsește drumul spre acel restaurant Domino’s preferat.
  • Cu poftă de pizza și după o zi lungă, clientul îi anunță pe angajați că este mândru purtător de sticker Fun Domino’s.
  • Angajații ies să facă o poză mașinii, ca dovadă pentru delicioasa pizza mică Domino’s Classic făcută cadou pentru loialitate.
  • Clientul pleacă acasă, se delectează cu pizza și se relaxează la televizor sau cu o conversație cu cei dragi.

Sunteți gata să deveniți fani Domino’s?

Noi vă așteptăm. Fie că vedeți o altă mașină în trafic, fie că vă pică cu tronc stickerul sau pur și simplu sunteți curioși cu privire la pizza Domino’s. Cei mai buni ambasadori ai produselor noastre sunt chiar pizzele delicioase pe care le preparăm. Dar și clienții care ne recomandă cu drag. Iar dacă prindeți următoarea campanie cu sticker Fun Domino’s, alăturați-vă petrecerii!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply