Seara fetelor – petrecere cu pizza acasă și nu doar de 8 Martie

seara fetelor

Ce poate fi mai fun decât seara fetelor după o săptămână lungă de muncă? Îți chemi cele mai dragi prietene, dați comandă la Domino’s de pizza maaaaari și savuroase apoi….? Dacă nu știi ce altceva să faci dincolo de punctul ăsta, ai venit unde trebuie. Știm că cele mai multe idei vin în preajma ocaziilor speciale: Ziua Femeii, Halloween, Crăciun, zile de naștere, premiere de film, gala premiilor Oscar. Atunci ai un motiv să le chemi pe fete la tine. Dar de ce să vă legați atunci când vreți să organizați ceva fără nici un alt motiv decât că vreți să vă simțiți bine?

Cum să plănuiești seara fetelor fără un motiv anume?

1. Adu pizza

Le poți spune orice fetelor – că ți-e dor de ele, că ești foarte curioasă să vezi un film anume, că nu ai chef să ieși din casă sau că vrei să le arăți cum ți-ai mobilat sufrageria. Până la urmă, totul se rezumă la un lucru foarte simplu: ți-e poftă de o pizza bună, așa că organizezi seara fetelor ca scuză.

Și de ce nu ți-ai da singură comandă de pizza? ai întreba pe bună dreptate. Pentru că tu nu vrei un singur sortiment. Nu vrei nici măcar opțiunea half and half de la Domino’s, care îți permite să faci o pizza din două jumătăți. Tu vrei să poți alege din muuulte cutii, cu muuulte toppinguri. Noi te înțelegem!

2. Alege vreo 2-3 filme… dar nu te aștepta să le și vezi

Ar fi trebuit să ne oprim după faza cu pizza, pe care o considerăm motiv suficient de bun pentru a organiza seara fetelor. Dar dacă vrei să continuăm, noi putem. Ar fi varianta să vă uitați la un film. Și nu așa cum vă uitați când sunt și băieții din gașcă în preajmă, adică ochii la ecran și câte un ȘȘȘȘȘȘ ostentativ din partea lui George, care nu se poate concentra la film dacă aude pe altcineva respirând.

Când sunteți doar voi, comentariile să zboare, filmul să nu se pună pe pauză, chiar dacă ați plecat la bucătărie după ketchup sau dacă ați început în paralel o discuție despre ce ați văzut la reducere! Relaxant, fără nimeni care să vrea să facă analiza filmului la sfârșit. Doar dacă este atât de bun. Oricum ar fi, seara fetelor va fi reușită.

3. O intervenție

Da, din aia ca la americani. Dacă visați de mult să faceți o fază ca în filme, când prietenii și rudele se adună pentru a discuta despre diverse apucături ale celor dragi, aveți ocazia. Mascat subtil ca seara fetelor,  „victima” va veni încrezătoare și relaxată.

Dar lăsați rudele care nu știu cu ce se mănâncă asta și grosul prietenilor deoparte. Chemați persoanele mai implicate în problema, comandați pizza Domino’s ca suport emoțional, și dezbateți pe larg problemele uneia dintre voi. Un prieten care nu o merită, un job care îi mănâncă nervii, cele câteva kilograme în plus puse îngrijorător de repede sau poate ținuta sau lipsa de atenție față de propria persoană. Sigur găsiți voi ceva de discutat.

4. Schimb de haine

Puteți combina utilul cu plăcutul și puteți pune de un troc simpatic peste câteva cutii de pizza. De ce? Pentru că hainele de care una dintre voi s-a săturat ar putea fi pe gustul și măsura alteia. Așa, vă reîmprospătați garderoba și petreceți o seara amuzantă probând haine alături de prietene.

Seara fetelor poate fi despre orice, dar este important să aibă următoarele ingrediente: prietene bune și pizza de la Domino’s!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply