Pune frână…cu salata Caesar

salata Caesar

Dacă vrei să te simți mai puțin vinovată pentru cina de azi, avem noi soluția optima – salata Caesar. Într-adevăr, câteodată e bine să mai pui pauză și să mănânci ceva care să te facă să te simți mai ușor. Mai ales dacă vrei să mergi la piscină mâine, cu fetele.

Trei motive să pui pizza pe pauză

  1. Pizza e delicioasă, însă nutriționiștii militează pentru diversitate. În cazul ăsta cel mai bine e să iei o pauză și să încerci să mai variezi culorile din farfurie. Și musai, mult verde. Salata Caesar are destul verde cât pentru toată luna. Deci, dacă ai mâncat în prima luni din lună o salată, poți să fii pe pace până pe 30. Verdele din salată e scut pentru toate pizzele ce vor urma!
  2. O salată de pomină! Nu te gândi că salata înseamnă doar legume raw. Să fim serioși, astfel de salate nu sunt menite să fie un fel de mâncare complet. Sunt doar așa…garnitură. Nu te lăsa înșelată de discursurile acelor guru ai dietelor. Nimeni nu se poate sătura doar din niște roșii și castraveți. E nevoie de mai multă materie primă în stomac! De aceea salata Caesar conține ingredientul magic – cărnița de pui. E hrănitoare, sănătoasă, cu un conținut redus de calorii și grăsimi. Până și Olivia Steer ar recomanda-o!
  3. Dacă vrei să porți bikini… Râdem, glumim, dar totuși, kilogramele să părăsească incinta! Ce-i drept, e drept. Vine vara. Așa că, din când în când, trebuie să mai facem un compromis și să mâncăm seara ceva mai light. Măcar înainte de a pleca la mare. Dar așa cum echilibrul este cel mai bun, noi credem că nu e bine să ții o dietă foarte drastică. De aceea, salata Caesar e veriga perfectă dintre regimul alimentar sănătos și regimul alimentar gustos.

Nu pizza, dar parmezan să fie pentru toată lumea

Dacă stai bine să te gândești, nu e mare diferență între pizza și salată. Cel mai mare atuu al ambelor este conținutul de brânzeturi. Așa cum morazzella de pe o pizza e cea care leagă toate ingredientele și pune în valoare blatul, în salate brânza este puntea de legătură între îngrediente. Fie că este gratinată sau cubulețe, ea dă consistență salatei, ridicând-o de la rangul de garnitură la rangul de fel de mâncare complet. Când vine vorba de salata Caesar, cei de la Domino’s folosesc cel mai gustos parmesan, asigurând un flow perfect al salatei, din bol până în stomac!

Salata Caesar – pentru o ieșire dramatică cu prietenii

Când gașca ta se pune de acord să facă o ieșire la pizza, nu trebuie să refuzi doar pentru că te gândești la plajă. Poți, dimpotrivă, să dai o întorsătură epică ieșirii și să pui în scenă un moment dramatic. În momentul în care toată gașca va face comanda de pizza, tu vei juca rolul lui Brutus și îi vei trăda, comandând salata Caesar. Iar apoi, să adaugi pe un ton solemn ”Și eu, Brutus, voi simți gustul pui-terii”.

Până la urmă începutul dietei nu trebuie să fie sfârșitul ieșirilor în oraș cu prietenii. Cu toții avem zile în care vrem să ne simțim mai responsabili. Fie că preferi să dai skip pizzei o seară pentru că vrei să fii într-o formă mai bună pentru vară, sau că vrei, pur și simplu, să mai variezi puțin. De aceea, salata Caesar este cea mai bună soluție pentru a salva situația – gustoasă, sănătoasă și cu pizza la aceeași masă!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply