Cum faci o pizza bună ȘI mai bună? Adaugi President Fresh

Îți vom face o ofertă de nerefuzat și include o doză sănătoasă de cremă de brânză proaspătă, President Fresh. Dacă până acum ai fost oricum fan pizza Domino’s și ai apreciat blaturile făcute zilnic din ingrediente proaspete, atunci blatul cu umplutură de cremă delicioasă de la President te va da peste cap. Sau cum ar spune americanii „It will rock your world!”.

De ce cremă de brânză President Fresh?

Pentru că am căutat cel mai bun produs de pe piață care să fie pe măsura blatului nostru delicios. Atunci când pui suflet în ceea ce faci, nu poți vedea produsul finit decât lângă alte produse de calitate.

Crema de brânză President Fresh se potrivește de minune atât prin textura fină cât și prin gustul deosebit. Am fost inspirați de cât de bine a fost primit acest produs pe piață de către consumatorii fideli mărcii President cât și de cei care tocmai au devenit fani ai brandului. Știm că în realizarea acestui produs sunt folosite cele mai bune ingrediente, iar gustul este divin. Dacă vreți să vă bucurați de diversele arome ale acestei creme de brânză, aflați că puteți alege dintre următoarele sortimente:  smântână, ceapă verde, roșii și verdețuri. Încercați-le pe pâine sau așa cum vă propunem noi, într-un blat aburind al celei mai bune pizza, pizza Domino’s.

De ce President?

Domino’s este un brand internațional ultra-cunoscut. Prin urmare nu mergea decât o asociere cu un alt brand cunoscut. Asta deoarece clienții noștri au așteptări mari de la noi. Orice asociere trebuie să fie pe măsura acestor așteptări. Introducând în meniu pizza cu blat umplut cu savuroasa cremă de brânză President Fresh, le dăm clienților produsul perfect pe care îl merită.

Așa cum Domino’s este cunoscut ca fiind cel mai mare livrator de pizza din lume, la fel President are un renume pe piața internațională de produse lactate. Membră a grupului Lactalis fondat încă din 1933, President este un brand mereu adaptat la cerințele clienților săi din toată lumea. Acest lucru se reflectă în portofoliul variat de produse lactate. Fie că sunteți fani telemea, brânză de capră, unt delicios sau cremă fină și proaspătă de brânză, oricine are cel puțin un produs President în lista preferințelor.

La ce se pricep francezii cel mai bine? La brânzeturi, nu? Atunci nu e de mirare cum brânza Camembert de la President este apreciată încă de la lansarea pe piață, în 1968. De atunci, lista de produse comercilizate sub acest brand  a fost mereu mărită cu sortimente care au beneficiat din plin de expertiza, tradiția și dedicarea celor de la President.

Pizza cu blat President Fresh

Crema de brânză President Fresh aduce un plus de prospețime pizzei Domino’s. Este pe măsura blatului nostru, făcut de la zero, de fiecare dată proaspăt.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply