Cum poți să sărbătorești 1 decembrie cu pizza? Cu Pizza Rustica, desigur!

pizza rustica

Când toată lumea face coadă la fasole cu ciolan, când toată lumea se îngrămădește în mall-uri sau pe la muzeele etnografice pe care e ignoră în TOATE celelalte zile din an, tu fii autentic și sărbătorește 1 decembrie cu o Pizza Rustica! E zi de sărbătoare națională și nu trebuie să te reinventezi de fiecare dată. Îți venim în întâmpinare cu un sortiment de pizza mai apropiat de gustul neaoș românesc. Vrei să știi cum? Am adunat la un loc toate ingredientele preferate de români, le-am pus pe brânză, roșii și pâine. Deci, ce să nu-ți placă?

Blat de care vrei tu

Adică pâine, mai pufoasă, mai subțire, mai crocantă – pentru cei care preferă coaja. Dar îți garantăm că facem coca și o lăsăm la dospit exact așa cum făcea bunica ta. Apoi o scoatem ca pe o lipie aburindă pe o paletă din aia lungă, tot cum se face la țară. Și este proaspătă și numai bună de înnobilat cu ingredientele cele mai românești din ziua de azi.

Roșii – făcute sos, desigur!

Cum știți că nu folosim sos de roșii în conservă, știți că în bucătăria noastră intră roșii proaspete. Care apoi sunt făcute sos pentru că așa se face la noi orice pizza de la Domino’s, nu doar Pizza Rustica.

Mozzarella

Adică un soi de brânză. Știm că nu e de-a noastră, dar asta e baza de pizza și cu asta nu-i de joacă. Mai ales că noi, la Domino’s pizza, avem cea mai bună mozzarella, fără grăsimi artificiale. Deci, dacă vă place brânza cât mai naturală, fără adaosuri de grăsimi sau sare, sortimentul folosit de noi este cel mai apropiat de ce mâncați o dată de la țară. Deci pâine cu roșii și brânză până aici pe Pizza Rustica.

Pepperoni

Așa îi zice unui salam italian gândit exact pentru a merge bine pe pizza. Sortimentele noastre au prea multe grăsimi și nu sunt destul de uscate pentru pizza. Deci, veți face un mic rabat și veți accepta această opțiune pentru pizza dvs. Oricum vă place și nu credem că veți protesta prea mult.

Cârnați

Pentru asta ați început să citiți acest articol! Pentru a vi se spune că avem și pizza cu cârnați, că este delicioasă, și că, dacă optați pentru acest sortiment ca masă festivă de 1 decembrie, veți intra în rândurile celor care deja fac asta de mulți ani. Așa că, dacă vă plac lucrurile românești, bucurați-vă de ele și pe pizza preferată, Pizza Rustica. Noi ne-am asigurat că aveți ce vă place în meniul nostru generos ca o gazdă românească în zi de sărbătoare.

Ardei verde gras

Merge și ceva verde, ca plaiurile noastre pe timp de vară. Asta ca să auzim cum pocnește pielea acestor legume între dinți.

Ceapă

Sărbătorile se mai lasă și cu pupături. Dar parcă nu sunt niciodată mai sincere decât atunci când le accepți de la cineva care a mâncat ceapă. Chiar și așa, ceapa de pe Pizza Rustica este binevenită, aromata și ne amintește tuturor de mesele tradiționale.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply