Pizza Quattro Formaggi – un deliciu pentru cunoscători, de la Domino’s

pizza quattro formaggi

Cine nu a încercat o dată în viață o pizza quattro formaggi? Măcar pentru a vedea cum se pot mulțumi unii cu un sortiment ce nu are decât o categorie de topping delicios. Desigur, este o selecție făcută pe sprânceană, o simfonie de texturi și gusturi dulci, amare, sărate. Dar cum poate cineva să renunțe de bună voie la carnea rozalie și coaptă perfect sau la legumele proaspete și suculente? Cum poate oricine să zică pas la sosul de însoțire sau măcar la un blat mai special? Am vrut să răspundem la toate aceste întrebări și să aflăm cine sunt adevărații fani ai pizzei cu brânză. Cu multă, multă brânză.

Cunoașteți-i pe adevărații fani pizza quattro formaggi

1.      Copiii

Cei mai consecvenți fani pizza quattro formaggi sunt cei mici. De ce? Pentru că ei încă pot aprecia gustul simplu al unul blat delicios cu brânză bună. Totul fără pretenții și bazându-se pe singurul lucru care contează cu adevărat: faptul că lor le place așa. Nu sunt încă fani înrăiți ai cărnii. Nu sunt nici mari amatori de legume, iar cu tonul au făcut cunoștință în alt context. Parcă nu merge pe o pizza, cel mai fericit aliment din lume! Se consumă caldă, cu gura până la urechi și de parcă nu ar exista nimic mai bun pe lumea asta. Brânză întinsă!

2.      Corporatiștii

Cine are timp între 2 ședințe monstru și 3 proiecte de predat ieri, să se gândească la altceva la ora mesei? Pizza Domino’s este minunată, dar numeroasele opțiuni disponibile, topping-urile de carne, pește și legume sunt pentru alegerile relaxate din weekend sau din serile acasă când munca nu îi urmărește de la birou. Pauzele de muncă, celebrele ”power lunches”, eficiente, optimizate, nutritive și, cel mai important, rapide, nu se pretează decât la pizza quattro formaggi. Dincolo de faptul că are un gust sublim pe care se pot baza la fiecare comandă, dincolo de faptul că este hrănitoare fără să fie încărcată de prea multe ingrediente, este la fel de bună și caldă și rece. Oricând sunt lăsați să se bucure de ea.

3.      Pretențioșii

Dintre toți fanii Domino’s, nimeni nu dă mai multă importanță fiecărui ingredient în parte. Cel puțin așa cum fac fanii de pizza quattro formaggi. La urma urmei, nu folosim decât celebra noastră mozzarella, un sortiment ce nu conține nici un gram de grăsime procesată, telemea din cel mai bun lapte, parmezan și delicioasa brânză cheddar. Un festin cu brânzeturi din trei țări diferite, Italia, România și Anglia. Unde mai pui că acest tip de pizza merge de minune cu un Pinot Grigio bun și ușor acid și aromat.

4.      Oamenii hotărâți

Multe persoane încearcă diverse sortimente de pizza. Fac combinații cât mai nebunești sau încearcă mereu ce e nou. Și asta e ok. Dar mai sunt și cei care la orice oră din zi, în orice moment al anului ȘTIU că nu vor să mănânce decât o delicioasă pizza quattro formaggi de la Domino’s. Aceștia sunt fanii adevărați. Sunt cei care trăiesc din plin fiecare comandă, cei care nu vor să facă schimb de felii și de experiențe. Sunt cei pentru care o pizza adevărată are doar un blat bun și patru sortimente minunate de brânză. Nu sunt curioși de noile sortimente, pentru că ceea ce preferă ei este de departe prea bun pentru a fi înlocuit de altceva.

Noi la Domino’s facem pizza pentru toată lumea. Asta deși marii amatori de pizza cu brânză cu greu se lasă convinși de faptul că ar mai exista și altceva bun pe lumea asta. Iar noi le respectăm decizia. Așa că, întrucât nu îi putem convinge pe aceștia să încerce alt tip de pizza, poate vă convingem și pe voi să încercați acest sortiment. Cine știe? Poate cresc rândurile fanilor de pizza quattro formaggi.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply