Pizza night – pentru că fiecare săptămână are nevoie de o seară specială

pizza night

A venit, în sfârșit, primăvara și cumva orice gând al unei pizza night e privit cu ochi răi. Acum e perioada aia în care suntem loviți din stânga și din dreapta cu reclame despre cum trebuie să îți pregătești corpul pentru vară. Așa că toți încearcă să facă sport, să mănânce sănătos, să nu mai urce până la etajul trei cu liftul… Dar până când? Noi zicem că e vremea să rupem norma și să ne relaxăm cu o seară de răsfăț.

Când să organizezi o pizza night?

Nu este nevoie de un eveniment special pentru a mânca o pizza, însă dacă vrei să organizezi o pizza night în care să petreci cu prietenii, te ajutăm noi cu câteva pretexte: un examen trecut la facultate (chiar și cu 5), un task finalizat la job, primul sezon terminat din Game of Thrones, aniversarea pisicii… sau chiar și simplul fapt că este miercuri – știm cu toții cât e de greu să fii în mijlocul săptămânii.

Noi recomandăm pizza cu blat pufos pentru energy boost și pizza cu blat pufos Philadephia celor care consideră că merită o recompensă pentru efortul depus în restul zilelor. Așa că dă-ți un restart cu prietenii, chiar dacă nu e încă week-end.

Pe cine să inviți la această seară dedicată gustului?

Preferabil ar fi să inviți la pizza night prietenii cu care mergi la sală, pentru că așa nu o să te simți vinovat pentru caloriile consumate. Să nu crezi că sportivii mănâncă doar legume! Fiecare are câte un secret murdar și… caloric! Dar o seară cu pizza nu înseamnă neapărat companie.

Dacă prietenii tăi țin cu sfințenie la dietă, poți organiza un solo party, doar pentru tine. Iar partea bună e că poți păstra tu toată pizza. Dar totuși, cel mai bine este să îi chemi la petrecere pe prietenii cu care ai aceleași gusturi la sosuri. Așa nu vei fi nevoit să mănânci ultima felie cu sos dulce, doar pentru că Mihai a vrut 5 sosuri dulci și 3 picante. Și să nu uităm că o pizza night perfectă este cea în care fiecare felie de pizza are un sortiment diferit: cu cât mai multe sortimente, cu atât mai bine!

Cât ar trebui să dureze?

Nu există studii care să indice numărul de ore recomandate pentru o după-amiază reușită. Însă noi sugerăm, pentru o digestie ușoară, consumul cu o viteză de o pizza pe oră. Această regulă se aplică doar în situațiile în care raportul dintre numărul de participanți și numărul de felii de pizza este supraunitar. Și nu uita de regula de aur: dacă e pizza night, atunci o pizza nu se împarte la mai mult de două persoane!

Iar ca plan de rezervă, se poate face întotdeauna o nouă comandă!

Dacă vin invitații cu alți invitați?

Nu doar sortimentele trebuie să fie variate, ci și oamenii! Iar partea bună e că la Domino’s pizza livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 30 de ron. Singura ta grijă este să ai destul loc pentru toate persoanele & keep that pizza coming. Și nu uita că scopul unei adunări de genul pizza night este, pe lângă mâncat pizza, și socializarea. Așa că invită-ți prietenii, invită prietenii prietenilor, și nu te speria: nu trebuie spălate vase după așa o petrecere!

Cum știi dacă a fost o seară reușită?

Păi… în primul rând nu ar trebui să mai rămână pizza. În al doilea rând, dacă la plecare s-a vorbit de o ”dată viitoare”, atunci felicitări! Înseamnă că ai rupt rutina plictisitoare a săptămânii și acum vei rămâne în amintirea prietenilor tăi ca „pizza night guy/gal”.

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply