Pizza la ofertă – cel mai bun prieten al studenților și al tinerilor corporatiști?

pizza la oferta

Pizza la ofertă e pizza la preț special sau cu ceva oferit cu generozitate pe lângă. Nimic nou până aici. Atunci de unde atâta entuziasm pentru ceva ce bucură pe toată lumea în mod egal, pentru o reducere de care pot beneficia și cei mici și cei mai în vârstă? De ce este acest segment de vârstă atât de receptiv la anunțurile de pizza la preț mai mic sau oferte speciale cu combinații de sucuri, bere, chipsuri sau deserturi cât mai fistichii? Noi am vrut să aflăm ce se află în spatele aceste pasiuni. Și am aflat.

De ce este pizza la ofertă cel mai bun prieten al studenților și al tinerilor corporatiști?

1.      Păi, cine are unde să gătească la cămin sau în prima chirie?

Să fim serioși. Încă se practică trimisul și primitul pachetelor de acasă. Iar acest obicei nu moare nici după ce tânărul pleacă de la cămin și se mută în prima chirie. Iar după atâtea sarmale reîncălzite, pizza la ofertă este o alinare pentru papilele gustative.

Pentru început, căminele nu sunt echipate cu bucătării utilizabile. Iar chiriile sunt spații împărțite cu multe alte persoane, unde nu îi vine nimănui să se întindă în descoperiri gastronomice. Puțini dintre cei care încep viața pe cont propriu știu deja să gătească. Iar o cameră de cămin sau bucătăria unui apartament împărțit cu alte 3-5 persoane nu pare locul ideal pentru a începe.

2.      Și cine are timp să-și facă de mâncare?

Ați văzut vreodată programul unui tânăr student? Veți înțelege în curând de ce acesta devine sinonim cu pizza la ofertă. Nu ne referim la cei care merg la cursuri selectiv și își petrec anii de facultate visând cu ochii în tavan. Ne referim la cei care chiar își dau silința, merg la toate seminariile, dau curs tuturor invitațiilor pentru a avea și o viață socială, și care fac și voluntariat sau internship pe undeva?

Sau programul unui tânăr corporatist, care trebuie să demonstreze zilnic că își dorește să fie acolo, că merită să i se acorde atenție, că este muncitor și eficient? Munca peste program egal cu pizza la ofertă vreo cinci zile din șapte.

3.      Sau cine are timp să mănânce în tihnă?

Ca student fugi de colo colo, pentru că programa pare gândită mai mult pentru roboți decât pentru oameni. Așa, o pizza la ofertă comandată în seara precedentă este minunată la pachet. Iar dacă ești cel mai tânăr dintr-o firmă, poți fi sigur că vei face comisioane la prânz, vei aduce mâncarea celorlalți și nu vei prea apuca să mănânci și tu. Prin urmare, varianta anilor studenției rămâne în picioare.

4.      Pentru că pizza chiar înseamnă un meniu variat, de care nu te saturi repede

Shaworma si sandwich-urile ajung la saturație la un moment dat. Dar pizza are atâtea opțiuni. Studiați doar meniul Domino’s pentru a vedea cât v-ar lua pentru a trece prin toată oferta. Nici măcar cei mai băgați în priză nu se satură de atâtea opțiuni.

5.      La urma urmei, cine nu se bucură de o ofertă?

Banii de buzunar ai studenților nu sunt mulți. Nici cei din primul salariu, cel pentru care trebuie să alerge de colo colo cât timp toată lumea dă indicații „utile”. Așa că o ofertă la ceva bun de mâncare pare un vis frumos și unul dintre puținele lucruri accesibile și care nu dezamăgesc.

6.      Cine socializează cel mai mult dacă nu studenții și tinerii adulți?

Încă nu sunt obosiți și sătui de compania celorlalți. Din contră, fac invitații și răspund la chemările prietenilor aproape cu evlavie. Pentru că deși sunt conștienți de importanța efortului depus în mediul academic sau la acest prim job, tot trebuie să își încarce bateriile. Și ce mod mai bun de a face asta dacă nu cu o pizza party cu pizza la ofertă?

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply