Începe ziua într-un mod cool: cu pizza la mic dejun

pizza la mic dejun

Mereu ni se spune că prima masă a zilei este cea mai importantă din zi așa că de ce nu am alege pizza la mic dejun? Dacă este cea mai importantă masă, noi credem că ar trebui să fie și cea mai gustoasă.

Cinci motive să alegi pizza la mic dejun:

  1. Pentru că tuturor ne place pizza,

… indiferent de ora la care o mâncăm. Iar cel mai ușor mod de a părăsi patul pufos și cald de dimineață e când știi că în bucătărie te așteaptă o pizza caldă cu un blat și mai pufos. În plus, diminețile sunt, de cele mai multe ori, brutale. Pizza ne poate ajuta să facem o trecere mai lină de la vis la un mic dejun de vis.

  1. Pentru că ce mănânci dimineața nu se depune.

Dacă vrei să te răsfeți cu o masă delicioasă, dar în același timp ai vrea să ții sub control kilogramele, atunci soluția e simplă: pizza la mic dejun. Dimineața e bine să mănânci consistent și chiar dacă sunt mai multe calorii decât ar trebui, ai toată ziua la dispoziție să fii activ și să le arzi. Iar o bombă de energie dimineața e fix ceea ce ne trebuie pentru a fi activi și productivi toată ziua. Cine zice că trebuie să renunți la micile plăceri ale vieții când ești la dietă?

  1. Pentru că ți-a rămas ceva pizza aseară.

Dacă nu îți place să arunci mâncarea iar pizza night s-a terminat mai devreme de ultima felie, atunci cursul normal al lucrurilor este să continui cu pizza la mic dejun. Nu te îngrijora! Cercetătorii în domeniul longevității alimentelor garantează că durata de viață a unei pizza este de 20 de ore. Așa că ai tot timpul să o ”reciclezi” a doua zi, fie la micul dejun, fie sub forma unei improvizații culinare.

  1. Pentru că este gata făcută.

De multe ori oamenii sar peste micul dejun pentru că e mult prea devreme pentru a pregăti o întreagă masă. Așa că se amăgesc cu o cafea, cu un biscuit sau cu un iaurt. Dar dimineața este nevoie de o masă consistentă – o masă care să asigure aportul minim de calorii și energie pentru întreaga zi. Dacă alegi pizza la mic dejun, avantajul este că nu trebuie să o faci tu.

  1. Pentru că mereu ți s-a spus că nu se poate.

Îți amintești când erai mic și mama te obliga să mănânci un mic dejun ”sănătos” și plictisitor? Ei bine, acum ești adult și poți lua singur decizii! Așa că decide-te să îți începi ziua cu pizza la mic dejun! Pentru că tu știi care sunt cele mai bune alegeri și poți dovedi celorlalți. Fie că începi ziua cu un bol de cereale, o pizza, sau o porție de cartofi prăjiți, important este să alegi ce îți place ție!

Ei bine, astea sunt motivele pentru care noi, la Domino’s, ne-am începe ziua cu o pizza delicioasă. Chiar dacă este o zi de week-end în care vrei să te relaxezi dimineața la desene animate sau o zi în care te grăbești să ajungi la birou – un lucru este sigur: ziua începe mai frumos dacă ai un dejun gustos. Și, după cum bine știm cu toții, nicio oră nu este nepotrivită pentru a-ți satisface pofta de pizza. Ești de acord cu motivele noastre? Sau ai alte pretexte pe care le folosești când dorești să mănânci o pizza la mic dejun?

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply