Varianta de pizza pentru persoanele aventuroase? Pizza Hawaiiană, evident

Pizza Hawaiiană

Îți plac combinațiile neobișnuite de mâncare sau asocierea de gusturi dulce-sărat, precum este cea din Pizza Hawaiiană? Eşti o persoană aventuroasă căreia îi place să facă lucrurile altfel decât ceilalți? Atunci, acest sortiment produs de Domino’s Pizza este perfect pentru tine.

6 motive pentru care Pizza Hawaiiană este întotdeauna o alegere potrivită

1.     Te va face mai bun la jocurile video

Probabil te întrebi ce legătură este între jocurile video și acest sortiment de pizza. Există, iar explicația este una foarte simplă: jocurile video se bazează foarte mult pe timpul de reacție. Cu cât timpul de reacție este mai bun, cu atât treci mai repede și mai bine peste toate obstacolele și îți învingi adversarul de joc mai ușor. De aceea, o nano-secundă poate face, câteodată, diferența dintre fericitul câștigător și cel clasat pe locul 2. Unul dintre nutrienții găsiți în ananas este vitamina B2, care îmbunătățește puterea de concentrare și, deci, timpul tău de reacție. Așa că, o Pizza Hawaiiană va fi un must-have al serilor în care te relaxezi jucând, iar câștigul va fi dublu: o masă delicioasă plus un timp de reacție îmbunătățit.

2.     Este varianta aleasă de cei care fac lucrurile diferit

Toată lumea preferă pizza, însă doar cei aventuroși o preferă pe cea cu o combinație de gusturi deosebită. De ce? Pentru că toppingurile folosite dau un gust apreciat doar de cutezători.

3.     Este varianta perfectă pentru o cină în oraș sau acasă

Toate toppingurile acestui sortiment au puține calorii și sunt gustoase, iar mozzarella folosită este de cea mai bună calitate, conținând doar grăsimi naturale. Sosul de roșii este realizat de la zero, de fiecare dată din roșii proaspete. Zero sunt și compromisurile făcute la calitatea celorlalte ingrediente: ananas și șuncă. Pentru o variantă și mai prietenoasă cu silueta, îți recomandăm  Pizza Hawaiiană cu blat subțire crocant.

4.     Componente care se evidențiază reciproc

Ingredientele acestei pizza sunt făcute parcă să fie gustate împreună, deoarece se completează unele pe altele. Șunca, la fel ca și alte tipuri de cărnuri, îți lasă în gură un gust ușor gras, pe când ananasul, un fruct în mod natural acid, anulează senzația de gras și readuce echilibrul în gust.

5.     Știi momentul acela când vrei ceva dulce, dar îți este și foame?

Ananasul este acel ceva dulce-delicios, iar pizza este întotdeauna o alegere hrănitoare și gustoasă. Deci ananas + pizza = combinația perfectă. Și cu asta cred că am spus totul.

6.     De ce nu?

Pizza Hawaiiană este pentru cunoscători, iar pentru a fi cunoscător trebuie să încerci măcar o dată. Așa că, de ce să nu încerci astăzi? Cum de unde? De la Domino’s Pizza, normal.

Trebuie să te avertizăm totuși: există posibilitatea unui snackccident

Ți s-a întâmplat vreodată să îți promiți că vei păstra câteva felii pentru “mai încolo”, ca să realizezi mai apoi că, din greșeală, ai mâncat tot? Și nouă, de fiecare dată. Ei bine, acesta este snackccidentul și, da, trebuie să te prevenim că sunt 100% șanse să se întâmple și în cazul acestui sortiment. Atât este de bună este Pizza Hawaiiană.

 

 

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply