Pizza Diavola – alegerea perfectă pentru comanda din seara de Halloween

pizza diavola

Petrecerile de Halloween au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, la fel ca pizza diavola care în această perioadă beneficiază de ceva mai multă atenție. Or fi petrecerile tematice, predispoziția multora de a se bucura de partea mai întunecată a vieții pentru o zi sau faptul că cele mai des întâlnite costume în majoritatea magazinelor sunt cele de drăcușor sau diavoliță. Sinceri să fim, nu știm și este prima oară când ne întrebăm asta. Însă asocierea are sens, mai ales în acest context și îi încurajăm pe toți cei care îmbrățișează tradiții noi. Măcar pentru puțină distracție nevinovată.

Jocuri cu pizza diavola sau cum vă puteți face petrecerea mai animată?

1.      Ruletă cu diavola

Oricine a mâncat vreodată acest sortiment știe că trebuie să fie picant. De aici și numele. Însă, cât de picant poate fi? Iată o provocare numai bună pentru noaptea de Halloween. Dați comandă de cel puțin o pizza diavola specială pentru acest joc. Apoi dați comandă de extra sos iute. Sau puteți fi inventivi cu ce mai aveți prin casă. Important e să fie ceva picant. Deschideți cutia de pizza și alegeți o felie pe care să o faceți mai picantă decât celelalte. Apoi împărțiți feliile de pizza printre prieteni. Cel care o nimerește pe cea mai picantă primește o pedeapsă sau dă o pedeapsă pentru că a fost pedepsit deja!

Atenționare! O idee bună ar fi să îi excludeți din acest joc pe cei care au probleme cu stomacul, pentru a nu vă strica petrecerea. La această ruletă este bine să participe doar cei care de obicei consumă alimente picante.

2.      Limbo cu diavola

Nu, nu vă punem să dansați sub pizza, deși nici asta nu e o idee prea rea. Dar la fel cum provocarea de la limbo este să te lași cât mai în jos, la pizza diavola provocarea stă în cât de picant poți să mănânci. Sosul iute este pus la vedere, iar cei prezenți plusează: o linguriță, două lingurițe, trei lingurițe pe felie. Cum administrați jocul și ce câștigă cel mai îndrăzneț, decideți voi.

Atenționare! Din nou trebuie să aveți grijă. Deși mulți ar vrea să pară cât mai teribili și mai îndrăzneți, aveți grijă să nu încheie nimeni petrecerea mai repede decât ar trebui.

3.      Găsește diavola

Într-o cutie de pizza se pun felii din mai multe sortimente comandate în aceeași seară. Fiecare invitat alege câte o felie fără să vadă ce scoate din cutie. Pentru a face lucrurile cât mai distractive, puteți asocia un premiu sau o pedeapsă pentru fiecare tip de felie. Iar felia de pizza diavola este ca jockerul din pachetul de cărți. Puteți fi cât de creativi vreți. Puteți chiar să îl puneți pe cel care alege această felie să plătească toată comanda.

Mai sus v-am redat câteva scheme de jocuri cu pizza. Voi le puteți adapta pe tema petrecerii pe care o organizați. Și întrucât petrecerile de Halloween pot avea atât de multe teme, știm că nu veți fi în pană de idei. Așa că faceți invitații, decorați casa și dați comandă de pizza diavola de la Domino’s.

 

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply