S-a dat tonul la pizza cu ton

pizza cu ton

Cică n-ar fi de bonton să mănânci pizza cu ton! Dar o dată cu vara, trebuie să fim în trend și să mâncăm pește.

Decât salată…mai bine pizza!

Salata cu ton e la mare căutare. Legenda spune că te-ar face suplu și pregătit de plajă. Dar trebuie să fim onești – nu te mulțumește atât de mult pe cât te-ar mulțumi o pizza. Așa că, cel mai bine e să le îmbini. Amesteci tonul din salată cu pizza și gata: combinația perfectă pentru o mâncare wannabe light, de vară, dar totuși gustoasă.

Un blat pufos face tonul delicios

Un blat bine făcut are o singură menire: să ridice la pătrat gustul oricăror ingrediente aplicate pe pizza. Nu se poate da greș. Fie că alegi ananas sau peperoni, sau chiar și înghețată cu gust de vanilie, o dată puse pe un blat pufos făcut în bucătăria Domino’s pizza, va avea un gust exponențial mai bun. Încă nu s-a făcut un studiu, dar înțelepciunea populară spune că dacă îi dai unui om căruia nu îi place tonul o pizza cu ton de la noi, o va mânca pe nerăsuflate! Încearcă și tu cu prietenii tăi „anti-tonici” și transmite-ne rezultatul!

Ce trebuie să conțină o pizza cu ton?

Pentru unii poate să pară o încercare îndrăzneață, poate chiar sfidătoare a regulilor de bună purtare a pizzerului, prepararea unei astfel de pizza. Însă noi avem cinci pași simpli pentru prepararea unei pizza cu ton, care să satisfacă și cel mai fin nas.

  1. Facem blatul – cu făină, multă îndemânare și puțină magie neagră.
  2. Adăugăm sosul de pizza – pentru că, după cum bine știm, sosul de pizza e ca sângele, poartă delicios-globulina în fiecare centimetru al blatului.
  3. Și acum îi dăm tonul! – dacă e pizza cu ton, atunci să fie ton. Proaspăt, crescut în iazul Domino’s și prins cu plasa de rețete.
  4. Mozzarella cât cuprinde – am mai discutat despre importanța unei cantități de la enorm în sus a brânzeturilor în pizza. Niciodată nu este destulă mozzarella, iar decât să fie prea puțină, mai bine să fie foarte multă. Sau… decât să fie rău, mai bine să fie bine, după cum spunea maestrul.
  5. A gentle touch – aici e diferit de la un pofticios la altul. Noi recomandăm combinația porumb, măsline și ceapă. Dar pentru cei mai aventuroși și gurmanzi se pot adăuga ingrediente…fără număr.

Nu în ultimul rând… are omega 3? Are!

O pizza cu ton nu este doar delicioasă, ci este și sănătoasă. În ultima vreme îi auzim pe toți vorbind despre acizii grași omega 3 și beneficiile lor. Ei bine, datorită ingredientului minune – tonul, cantitatea de omega 3 din pizza ta preferată o să crească, făcându-te satisfăcut, fericit, și puțin mai apropiat de recomandările nutriționistului. Gândește-te că unii iau ulei de pește pentru acizii ăștia grași. Iar tu poți rezolva problema cu o pizza. Așa-i că e cool?

Dacă încă mai stai pe gânduri și nu știi ce să alegi între pizza sau salată, noi avem soluția. Pune înaintea ta o salată și o pizza, și alege-o pe cea care miroase mai bine. Poate tonul e același, dar pizza cu ton de la Domino’s e unică!

 

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply