Încearcă și tu noul sortiment: pizza cu bacon!

pizza cu bacon

Sortimentul pizza cu bacon provoacă noi controverse. Când vine vorba de pizza, există două mari categorii de oameni: cei cărora le place inovația și tradiționaliștii. Într-adevăr, pizza clasică este o capodoperă culinară, menită să fie savurată centimetru cu centimetru. Iar cei mai înfocați tradiționaliști îți vor spune că nu poți experimenta gustul original al unei pizza clasice decât în Italia. Însă, noi credem că pizza este o ocazie nu doar de sărăbătorire a vechilor tradiții culinare mediteraneene, ci și o invitație la experimentare. Așa că nu te rușina dacă îți place să te delectezi uneori cu o pizza rustică. Sau dacă o frază ce conține cuvintele pizza și ananas alăturate nu îți ridică sângele în obraji de furie. Pizza înseamnă mai mult decât urmărirea rețetei clasice. Pizza este diversitate! Iar pizza cu bacon este cel mai bun mod de a încorpora deviza europeană: unitate în diversitate!

Pizza cu bacon – pentru că…bacon!

Nu suntem specialiști în științele sociale, însă știm că 80% din populație iubește baconul. De aceea, pizza cu bacon pare a fi un experiment destinat succesului. Ce poate fi mai delicios decât două din mâncărurile preferate ale milenarilor alăturate? Avocado toast nu are nicio șansă în fața acestei mega-inovații. Chiar și cei mai entuziasmați adepți ai detox-ului nu pot nega că atunci când vine vorba de un cheating day, prima lor alegere este o pizza.

Dublă plăcere, număr singular de calorii

Pizza cu bacon ar trebui să fie prima alegere dacă vrei să trișezi o zi de la dietă. Pentru că dacă mănânci o pizza, automat va veni la pachet cu alte garnituri și mirodenii care vor ridica numărul de calorii. Pe de altă parte, baconul merge cel mai bine cu o omletă. Așa că dacă îmbini pizza și baconul vei ajunge la un echilibru de calorii și un surplus de deliciozitate! Și până la urmă – dacă numărul de calorii e mai mic putem să ne mai răsfățăm cu încă un cheatday în aceeași săptămână!

Pizza is life, bacon is love – cum să trăiești o viață lipsită de iubire?

Pizza cu bacon de la Domino’s este ca o poveste de dragoste împlinită – ca momentul în care Jose și Rosa se căsătoresc și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Știi că Jose este un bărbat bazat, puternic, pregătit să aștearnă lumea întreagă la picioarele unei dame potrivite. La fel cum blatul unei pizza este perfect așezat în tavă așteptând garnitura potrivită. Iar baconul e ca Rosa, delicios, apetisant, îmbrăcat în nuanțe atrăgătoare rozalii și roșiatice care te lasă fără cuvinte. Cum să nu fie asta combinația mortală?

Așa că sfatul nostru este să lași la o parte prejudecățile și să fii flexibil când vine vorba de inovații culinare. Și să încerci pizza cu bacon! Nu poți ști cum poți să găsești combinația perfectă pentru papilele tale gustative decât prin încercări repetate! Și poate că răspunsul este chiar sub nasul tău, deghizat în mirosul de bacon proaspăt scos de la cuptor amestecat cu mozzarela și sos picant. Sau sub forma unui burrito de pizza cu sos tahini și ciocolată. Noi nu judecăm. Dă frâu liber imaginației și nu te jena de gusturile tale extravagante. Dar cel mai important: nu uita să încerci pizza cu bacon!

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply