Petrecere cu pizza – cea mai tare petrecere de după Crăciun

petrecere cu pizza

De ce să ne gândim la o petrecere cu pizza când de Crăciun mâncăm caltaboși, friptură, sarmale, piftie, chiftele și salată boeuf? Păi fix de asta! Pentru că de Crăciun ne umplem de caltaboși, friptură, sarmale, piftie, chiftele și salată boeuf. Asta acasă, la mama, la bunica, la mătușa, la nașa de botez, la vecini, la părinții fostului coleg de bancă, la părinții prietenei și așa mai departe. Prin urmare, vin zile în care nu veți mai mânca de poftă. Nici nu veți mai ști ce e aia. Veți mânca din obligație, veți gusta conștiincioși din toate și veți lăuda bucatele, chiar dacă ați prefera o limonadă și o pastilă pentru stomac.

Dați o petrecere cu pizza

… pentru că e ultima șansă să mâncați ce vreți voi

Nu zice nimeni că nu vă plac sarmalele mamei sau prăjitura aia mișto pe care o mătușă o face doar la Crăciun așa că mergeți în vizită oricum. Dar cu oricât de multă plăcere ne-am gândi la aceste bunătăți de sezon înainte de debutul sărbătorilor, odată trecut pragul de 25 decembrie și pragul primei case pe care o vizitați, tăvălugul alimentar începe. Vi se pun platouri în față și trebuie să mâncați din fiecare. Inadmisibil este faptul că „ați fi plini”. Vreodată.

Deja ideea de petrecere cu pizza începe să vă surâdă, nu?

… pentru că nu vă mai vedeți prietenii până nu termină toate rudele cu îndopatul

Crăciunul se petrece alături de familie și prieteni, nu? Mdaaa… dar în unele cazuri, rudele devin mai acaparante. Au și ele dreptate, cum nu trecem pe acolo prea des în timpul anului. Le înțelegem nevoia de a ne ține în casele lor, tentați cu platouri de carne și salate și deserturi migăloase. Așa că, nu știm ce planuri aveți de Revelion, dacă îl petreceți cu prietenii, dar cel mai bine ar fi să vă vedeți cu toții la o petrecere cu pizza înainte, pentru a ști că ați făcut-o și pe asta.

… pentru că e fun să începeți petrecerile oficiale de sărbători mai repede

Puteți asculta colinde, puteți împodobi bradul, puteți să vedeți un film de Crăciun. Și puteți să vă bucurați de acest lucru fără să stați cu orele în bucătărie, încercând să reproduceți rețete clasice de care oricum vă veți bucura în câteva zile. O petrecere cu pizza este la fel de bine primită și de relaxantă pentru invitați. Așa că puteți să folosiți timpul câștigat în a face o baie relaxantă sau în a vă găti de party.

…dar voi chiar aveți nevoie de convingere pentru a da o petrecere?

Cu un apel sau o comandă online, pizza vine acasă. Toată lumea vine cu plăcere și toți aleg ce vor să mănânce. Aveți timp să faceți ce vreți. Fie că sărbătoriți Crăciunul în avans sau mai târziu, vă forțați unii altora mâinile să vă faceți cadouri și mâncați ceva bun. Ceva foarte bun! Încheiați frumos un an, așa cum a fost el, alături de cei cu care vreți să împărțiți o pizza Domino’s. Și evenimentul poate fi ori zgomotos, ori liniștit, ori colorat, ori aglomerat, ori intim. Important este să fie o petrecere cu pizza așa cum vreți voi!

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply