Paste Arabica de la Domino’s – o rețetă proprie pentru cele mai obraznice paste din meniu

paste Arabica Domino's

Dacă ați deschis site-ul nostru după mini-vacanța de Paște, ați observat secția nouă de paste cu sortimentele de Carbonara, Pesto și paste Arabica de la Domino’s. Astfel, avem varianta savuroasă de carne și smântână, varianta mai fresh cu sos de pesto și varianta pentru temerari, cea picantă ca o zi toridă, dar plină de surprize și delicioasă până la ultima pastă.

De ce paste Arabica de la Domino’s?

Vă propunem o porție de paste care nu trebuie să-și ceară scuze de la nimeni. Este acel sortiment dedicat persoanelor hotărâte, care mereu optează pentru cea mai curajoasă variantă din orice meniu. În cazul acesta, este vorba de o porție sănătoasă de paste Arabica de la Domino’s.

Cine va comanda aceste paste?

De cele mai multe ori, cine comandă paste la restaurant sau cu livrare pentru a mânca la birou, vrea ceva consistent și gustos. Dar dacă și-ar dori ceva mai mult? Ceva consistent, gustos, aromat și picant? Ca o mică aventură ce începe cu fiecare înghițitură și se încheie atunci când ajungeți cu furculița la cartonul în care vin pastele. Ați călătorit puțin cu papilele gustative și v-ați întors printre colegi pentru a le recomanda și lor o porție de paste Arabica de la Domino’s.

La Domino’s, noi facem mereu un mic profiling atunci când introducem un produs nou. Aceste paste nu sunt o excepție. Ne-am gândit la persoanele care vor ceva deosebit oricând, fără a face rabat de la gust sau consistență. Nu trebuie să alegem între ceva aromat și exotic sau ceva care să ne sature și să ne dea energia necesară pentru a continua restul zilei. Sunt persoane care știu ce vor și care nu fac compromisuri. Pentru ei am creat pastele Arabica. Pentru ei am adus împreună gustul și aroma, textura și sosul proaspăt de roșii.

Ce sunt Pastele Arabica? Sortimentul mai exotic din oferta noastră de paste

Rețeta de paste Arabica de la Domino’s este una personală. Este ceva ce am creat noi, alături de bucătarii noștri. Este acel sortiment mai obraznic din oferta noastră de paste. Este mai obraznic și picant, dar conține carne. Anume, un salam chorizo care schimbă total regulile jocului.

Arabica înseamnă sos de roșii, jalapenos, chorizo și parmezan. Pe lângă clasicele Carbonara și Pesto, acesta este sortimentul exotic. Chiar și așa, am ales o combinație cu ingrediente cunoscute clienților noștri, ceva recognoscibil și ce poate fi încercat de oricine.

La următoarea comandă, îndrăznește să încerci ceva nou!

Dar mâncarea e pe gustate, nu pe povestite. Așa că, degeaba vă spunem noi câte în lună și în stele despre minunatele noastre paste. Cel mai bine este să le încercați. Iar dacă sunteți fani ai pastelor Carbonara sau Pesto, vă încurajăm să încercați și ceva diferit. S-ar putea să vă găsiți noua obsesie culinară într-o porție generoasă de paste Arabica de la Domino’s.

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply