Meniu de pizza pentru fiecare zi a săptămânii

meniu de pizza

Cum ar fi să ai o săptămână fără să gătești nimic pentru prânzul de la birou, alegând dintr-un meniu de pizza ceva mereu diferit? Exact, știm că ai o mulțime de taskuri de îndeplinit la job. Și da, suntem convinși că și tu ți-ai pus, măcar o dată în viață, celebra întrebare: eu ce mănânc azi? De aceea ne-am gândit cât de cool ar fi să scapi de un “task” în plus…pentru întreaga săptămână! Sună bine, nu? Iar când știi că pizza vine de la Domino’s, ideea este cu atât mai tentantă.

Monday blues?

În niciun caz. Doar există un meniu de pizza perfect pentru un HAPPY MONDAY. Ce poate fi mai potrivit pentru un început de săptămână în forță decât o pizza Domino’s Classic sau Hawaiiană, delicioasă și cu toppinguri care oferă energie? Iar soufle-ul de ciocolată este exact răsfățul pe care îl meriți pentru prima zi de lucru a săptămânii.

Meniu de pizza pentru cea mai productivă zi

Am tras cu ochiul la rezultatul unui studiu și acesta spune că marțea este ziua cea mai productivă a săptămânii. Fără drept de contestație. De aceea declarăm și noi, tot fără drept de  contestație, că o Pizza Carnivora, urmată de ceva dulce, sunt un meniu de pizza must-have pentru o zi de marți. Pentru că toppingurile savuroase de pepperoni, vită, șuncă și cârnați te vor alimenta în mod eficient, iar tu vei fi fericit cu alegerea făcută.

Miercuri sau ziua prietenoasă cu silueta

După o zi în care te-ai delectat cu toppinguri carnivore, Pizza Vegetariană este cea mai potrivită variantă pentru silueta ta. Acest sortiment este sănătos, hrănitor și, în plus, toate toppingurile acestui tip de pizza sunt și puțin calorice. Unde mai pui că toate acele legume proaspete vor sublinia gustul savuros al mozzarellei 100%.

Ziua planificărilor este joia

Deja ți-ai pus la punct toate planurile pentru weekend, prin urmare poți să îți oferi un mic premiu ales dintr-un meniu de pizza.  Îți propunem o Pizza Quattro Formaggi urmată de o înghețată delicioasă. Aceasta este preferata persoanelor care știu exact ce vor, de aceea nu se vor mulțumi cu puțin: vor alege un sortiment care are, pe lângă 100% mozzarella, și cheddar, feta și parmezan.

Vineri este pentru deschiderea weekendului

Cum? Cu o pizza de la Domino’s, normal. Când îți este adusă aburindă la birou, mirosul delicios te va face să simți că ți-a fost livrat și weekendul mai devreme. Iar ingredientele unei Pizza Extravaganzza sunt perfecte pentru prima zi de evadare de la job: 100% mozzarella, șuncă, pepperoni, ceapă, ardei gras, ciuperci, măsline, vită, cârnați, iar pentru un plus de savoare, extra mozzarella.

Bonusul de weekend: Netflix și pizza

Sâmbăta și duminica, orice combinație cu pizza va fi mereu câștigătoare. Poate fi alături de un film și o bere. Sau pentru o după-amiază tihnită alături de prieteni. Mai ales dacă afară este frig și plouă, iar pizza îți este livrată fierbinte de Domino’s Pizza.

De ce? Pentru că un meniu de pizza este, cel mai probabil, cel mai bun prieten al oricărui om ocupat dar care încă vrea să se bucure de viață!

 

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply