Cauți inspirație când trebuie să te mulțumești cu mâncare de post?

mâncare de post

Fără frică când vine ora prânzului, chiar dacă trebuie să cauți mâncare de post în orice meniu. Așa cum îți pot spune clienții noștri fideli, se poate ține postul cu mai multe opțiuni din meniul Domino’s. Și nu va trebui nici să ceri mâncare de acasă, nici să începi să gătești, nici să te limitezi la covrigi cu mac și sare. Nimănui nu-i place un „postitor miorlăicios”, așa că dacă ai decis să ții post, asumă-ți asta. Bine că Domino’s îți vine în ajutor și îți dă o serie de opțiuni bune. Nu ne crezi? Iată câteva motive pentru care viața ta de acasă, cea socială și cea de la birou nu trebuie să se schimbe doar pentru că ții post.

Hey, relaxează-te! Este doar mâncare de post!

1. S-au dus serile relaxante. Acum chiar trebuie să gătești

Așa este. În post este mai simplu să gătești. Dar ce faci atunci când tu și prietenii/partenerul/părinții aveți un obicei foarte drăguț cu pizza și film vineri seară? Mănânci popcorn și te gândești la o Pizza Burger de la Domino’s?

Sigur că nu! Bine, poate! Dar ca să nu ratezi o seară relaxantă de vineri, poți studia liniștit meniul până la pizza de post. Așa, deși vei alege mâncare de post, nu vei fi exclus din ritualul lung și complicat al alegerii din meniul cu atâtea tentații.

2. Nu te mai cheamă nimeni nicăieri…

… pentru că nu vor să-și bată capul să-ți gătească. Dar tu ești o persoană descurcăreață. Iei la tine un meniu Domino’s și ai mâncare de post la comandă la fel de repede ca ceilalți alături de care mănânci. Iar dacă gazda ta nu este cunoscută pentru talentul culinar, noi credem că vei ieși chiar mai bine din toată povestea asta.

3. Colegii dau comandă la birou fără tine

Știm că cea mai enervantă chestie atunci când comanzi la birou este să găsești pe cineva alături de care să dai o comandă. Dacă ceilalți comandă separat pentru că știu că tu ai nevoie de mâncare de post, riști să rămâi nemâncat. Anunță-i nonșalant că vrei și tu niște cartofi wedges crocanți, în coajă aurie, cu busuioc sau oregano, cu salată Verde Mix și un sos dulce. Așa te vor aprecia pentru că ești pregătit și nu stă nimeni după tine. Nu ca Elena căreia îi ia câte o oră să se hotărască în fiecare zi. Pe bune, Elena, comandăm zilnic de la Domino’s!

4. Ești acasă, ești singur și chiar n-ai timp, frate, să stai să-ți faci ceva de la zero!

Să fim serioși! Niciodată când comanzi acasă nu îți iei spanac sau sote-uri. Îți iei pizza, burger, shaworma, paste, cartofi prăjiți, și alte păcate culinare care nu se potrivesc cu postul. Cine s-ar gândi să ceară mâncare de post? Dar nu ai motive de tristețe când aștepți o delicioasă pizza de post, cu muuuulte legume proaspete și crocante și un sos delicios. Sau, poți opta pentru cartofi. Iată un deliciu pe care nici postul nu ți-l poate lua.

Concluzia este simplă. Ții post din motive personale, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți modifici complet programul zilnic, și așa destul de încărcat. Ține la îndemână un meniu Domino’s și te scoatem noi din momentele grele, chiar dacă, deocamdată, este vorba doar de o comandă de mâncare de post.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply