Legume proaspete – o promisiune în orice pizza Domino’s

legume proaspete

Ce tip de legume proaspete alegeți atunci când vreți să mâncați o pizza bună? Pe cele mai proaspete! Ingrediente indispensabile în sortimente precum pizza vegetariană sau pizza de post, legumele crocante și bune dau textură și culoare comenzii. Sigur, mulți suntem topiți după brânza delicioasă și suntem cum nu se poate mai creativi când vine vorba de ales topping-ul de carne. Dar parcă nu putem închide comanda fără câteva felii colorate, crocante și suculente. Fiecare client are preferințele lui și propria viziune despre ce înseamnă un gust echilibrat. Dar haideți să vedem care sunt cele mai populare opțiuni de legume atunci când vine momentul să ne înnobilăm pizza.

Top al topping-urilor vegetale

1.      Ciuperci

Dacă mama ta făcea pizza de casă atunci când erai mic, atunci cel mai probabil le urai și încercai să mănânci în jurul lor. Asta mai mult pentru că ciupercile la conservă folosite nu se făceau aproape niciodată în cuptorul de acasă. Fie restul topping-urilor compunea un strat prea generos, fie brânza folosită avea un grad mare de umiditate și se topea prea repede pentru a permite celorlalte ingrediente să se coacă, cert e că ciupercile la conservă rămâneau aproape la fel ca atunci când erau proaspăt scoase.

Dar oricine a comandat vreodată pizza Domino’s cu ciuperci știe că primește o pizza cu champignons proaspăt tăiate și perfect coapte. De ce? Pentru că nu folosim decât legume proaspete. Deci puteți lăsa în urma voastră visul urât al pizzei cu ciuperci conservate.

2.      Ardei

Rotunjori, verzi, crocanți, ardeii sunt minunați în combinație cu orice carne și cu orice brânză. Iar cum noi nu folosim decât legume proaspete, aproape că puteți auzi cum pocnește pielea ardeilor atunci când îi tăiem și ne pregătim să îi așternem pe blat.

3.      Măsline

Multe persoane au o relație de tip ”Love or Hate” cu măslinele. Am întâlnit clienți pasionați de măsline și clienți care nu le suportă. Nu putem decât să vă garantăm că le aducem pe cele mai gustoase și mai proaspete. Dar fanii știu asta deja. Le-au simțit gustul bun de la prima gură.

4.      Porumb

Dulce și distractiv, porumbul este varianta de compromis a celor care nu vor să audă prea multe despre legume proaspete pe pizza. Până și carnivorii și amatorii înrăiți de brânză acceptă porumbul în multe combinații. Dar după cum v-ați obișnuit deja, porumbul este vedeta pizzei cu ton.

5.      Ceapă

Nu putem avea o pizza rustică fără ceapă. Mulți preferă să o adauge oricum și în pizza carnivoră, pur și simplu pentru că completează cu atât mai bine gustul bun al cărnii. Este dulce și crocantă, o bucurie în farfurie! Sau… mă rog, în cutia de pizza.

6.      Roșii

Da, noi la Domino’s avem destul de multe rețete cu roșii pe pizza. Asta pe lângă sosul de roșii făcut proaspăt în fiecare zi. De fapt, dacă tot avem roșii proaspete în bucătărie zilnic, am zis de ce să nu creăm și rețete cu roșii ca topping. Iar aceste tipuri de pizza sunt foarte apreciate.

7.      Jalapeno

Din întreaga categorie de legume proaspete folosite în creațiile Domino’s, jalapeno este doar pentru cunoscători. Ingredientul secret din cele mai picante și mai intense pizza! Merită încercat măcar o dată!

Domino’s Pizza se aprovizionează zilnic cu legume, pentru a oferi clienților cea mai bună pizza. Activitatea de preparare este reglementată la nivel de brand, scăpările și compromisurile la nivel de calitate al ingredientelor fiind complet excluse. Prin urmare, o comandă la Domino’s Pizza vine cu garanția că aveți ca topping legume proaspete, alese cu grijă.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply