Împreună, susținem lupta împotriva cancerului la copii @ Swimathon 2019

În Iunie, dublăm toate donațiile strânse din comenzile voastre și îi susținem pe Little People în lupta împotriva cancerului la copii

 

Pe 29 iunie are loc una dintre cele mai inedite competiții de înot: Swimathon 2019.

În cadrul evenimentului care va avea loc la Baziul Olimpic de Înot – Tolea Grințescu, zeci de organizații vor face valuri pentru a-și sprijini cauzele. Mai multe echipe de înot se vor întrece într-o competiție prietenească de ștafetă în încercarea de a aduna cât mai multe fonduri pentru proiectele pe care le susțin.

Anul acesta, Domino`s sprijină proiectul Asociației Little People: ”Înot împotriva cancerului”, dublând toate donațiile făcute de clienții Domino`s pe www.dominos-pizza.ro . Suma pe care o vom strânge împreună va merge către echipa ”Dopaj de Curaj” care înoată pentru a-i sprijini pe copii.

Iată cum poți să te alături și tu cauzei noastre. E foarte simplu!

Comandă pizza online de la Domino`s prin aplicație sau pe www.dominos-pizza.ro și donează o sumă pentru cei mici înainte de finalizarea comenzii (Domino`s se angajează să dubleze toate donațiile făcute luna aceasta pentru a le aduce un zâmbet copiilor care au cea mai mare nevoie de el).

Sau

Fă o donație direct în contul echipei ”Dopaj de curaj”, aici: http://bit.ly/dominoswim

Hai să facem bine împreună!

Echipa Domino`s.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply