– Domino’s a sponsorizat un nou eveniment EESTEC

Suntem veterani în ceea ce privește evenimentele dedicate tinerilor programatori. Am putea spune chiar, ca performanța ne este scrisă în cod. Sau că pizza bună, consumată în pauzele din cadrul evenimentului și furnizată de Domino’s este scrisă în codul participanților. Hei, ne-am putea arunca chiar să spunem că unii dintre participanți vin special pentru pizza noastră delicioasă. Dar ar fi cam mult. Ne mulțumim să spunem că este unul din motivele pentru care participă.

de<code> IT 2 – un eveniment marca EESTEC, powered by Domino’s, la propriu

Și prin powered ne referim mai mult la participanții animați în competiție cu ajutorul feliilor delicioase de pizza. Știm asta pentru că am văzut cât de bine au performat participanții ediției EESTEC Olympics din 2017 imediat după ce am livrat cutiile aburinde. Dar destul despre cât de bună este pizza noastră. Să vă spunem mai multe despre eveniment și de ce am considerat că este important să îl susținem.

de<code> IT 2, un eveniment ce a avut loc în perioada 7 – 11 mai 2018, a fost a doua ediție a workshopului EESTEC. Noutatea, însă, constă în faptul că această ediție este una internațională. Scopul acestui workshop este de a da șansa unor tineri să folosească în mod aplicat cunoștințele de programare. În cadrul acestui workshop de cinci zile, participanții au putut folosi cunoștințele pe care le au deja, pentru a învăța cum să dezvolte cu succes soluții de software.

Workshopul s-a ținut în timpul săptămânii în zilele de luni până joi. Fiecare zi de workshop a început la ora 13 cu sesiuni de training. Tot la ora 13 am livrat prima tura de pizza. Pentru cei care veneau de la serviciu, de la facultate, de oriunde. Important era să alimentăm acele prime idei, să ținem tinerele minți în priză, pregătite să culeagă informațiile oferite de organizatori.

După training, fiecare participant a avut timp la dispoziție până la ora 18 să dezvolte o aplicație web. O nouă provocare, o nouă tura de pizza delicioasă de la Domino’s, servită cu promptitudine.

O ediție cu adevărat specială

Succesul înregistrat cu prima ediție a workshopului EESTEC a determinat pasul următor. Astfel, evenimentul de anul acesta a fost unul internațional, atrăgând participanți din mai multe țări. În acest context, doar cel mai bun catering putea fi potrivit. Și prin cel mai bun catering ne referim, desigur, la minunata pizza Domino’s.

De ce ne atrag astfel de evenimente?

Așa cum am menționat cu alte ocazii, Domino’s este un susținător convins al evenimentelor care îi ajută pe viitorii programatori să devină adevărați profesioniști. Trainingurile și provocările în timp real, întâlnirile cu alți profesioniști și cu alte persoane din domeniu ajută la aplicarea în mod practic a cunoștințelor, crearea unor conexiuni cu alți membri ai unei comunități active. La Domino’s credem în dezvoltarea abilităților și în crearea unei comunități de profesioniști.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply