Domino’s ia parte la acțiune… la cât mai multă acțiune

Ce poate fi mai plăcut și mai relaxant într-o seară, fie ea de weekend sau din mijlocul săptămânii, decât să dai comandă de o pizza Domino’s și să te pregătești pentru un film bun? Ce zici de posibilitatea de a avea de unde alege, dintr-o serie nouă de filme de acțiune inspirate, realizate de persoane cu ștate vechi în domeniu și care și-au pus deja numele pe unele dintre cele mai cunoscute filme de acțiune. Pe unele dintre acestea le-ai văzut deja. Pe altele le-ai văzut pe bucăți la televizor dar ai dori să le vezi și cap-coadă. Aceiași indivizi care ți-au adus cele mai bune filme de acțiune de-a lungul anilor, se pregătesc să îți satisfacă pofta de pumni spectaculoși și tehnică de invidiat.

Eduard Irimia, CEO Superkombat, a anunțat viitoarea colaborare cu doi supergrei din industria filmului, Moshe Diamant și Christopher Milburn. Printre filmele care i-au făcut celebri se numără The Quest, Black Dalia, The Ledge, An American Haunting, Universal Soldier, Hard Target, Tristan &Isolde și multe altele. Printre cele mai cunoscute nume asociate cu realizările celor doi îl menționăm pe cel al lui Jean Claude Van Damme. Multe dintre filmele celebrului actor belgian stau sub semnătura lui Moshe Diamant. Elementul cheie al tuturor aceste producții? Faptul că artele marțiale sunt în prim plan.

Iar acesta este principalul lucru care l-a atras pe Eduard Irimia în această colaborare. Acesta este fondatorul Superkombat, un campionat de lupte și Mixed Martial Arts. Filmele ce urmează a fi făcute și care vor inspira milioane de fani și amatori de arte marțiale, vor fi inspirate din unele din poveștile din SK Arena. Această notă de veridicitate este cea care face din acest proiect unul unic, autentic și entuziasmant. Sau după cum spune chiar Chris Milburn: Potențialul de a aduce fantezia în realitate și de a ajuta în răspândirea conceptului de Superkombat prin intermediul filmelor și al programelor TV este interesant atât pentru noi cât și pentru investitorii noștri, motiv pentru care vrem să ducem luptele din cadrul Superkombat la următorul nivel.

Astfel, Domino’s se pregătește să îți hrănească apetitul pentru filme care te țin în priză. Și, la fel ca toate personajele din filmele de acțiune atunci când sunt încolțite, știi ce trebuie să faci. Dai o comandă de pizza și te relaxezi.

 

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply