Cum comand pizza de la Domino’s?

Cum comand pizza de la Domino's

Este „cum comand pizza de la Domino’s” o întrebare pe care ți-ai pus-o de curând? Pentru a comanda produsele Domino’s, îți oferim trei opțiuni. Alege-o pe cea potrivită pentru tine:

1. Cum comand pizza de la Domino’s ONLINE?

Comanda online se realizează prin acest site sau prin aplicațiile Domino’s.

Crearea contului durează mai puțin de două minute. După înregistrare vei putea comanda pizza dând doar câteva clickuri. Apoi vei putea urmări stadiul comenzilor prin faimosul nostru pizza tracker și vei putea avea acces la istoricul comenzilor tale.

În plus, pentru comenzile online ai reducere la pizza de până la 35%! Dacă vrei să comanzi chiar acum prin site, apasă butonul verde Comandă acum din dreapta sus și, după parcurgerea celor doi pași, vei putea plasa comanda dorită.

2. Cum comand pizza de la Domino’s TELEFONIC?

Dacă preferi să comanzi telefonic, vei găsi pe pagina magazinelor Domino’s numerele noastre de telefon, precum și o hartă cu ariile de livrare, pentru a vedea ce magazin livrează în zona ta.

Apasă pe linkul MENIU din dreptul magazinului din zona ta pentru a vedea produsele disponibile pentru comandă și sună-ne pentru a plasa comanda.

3. Cum comand pizza de la Domino’s ÎN MAGAZIN?

Dacă ai o locație Domino’s în apropiere sau în drumul tău, te invităm să comanzi chiar de la magazin.

Și comenzile telefonice și cele online pot fi cu ridicare din magazin.

Avantajul comenzilor în magazin sau a ridicării comenzilor din magazin este că nu există un prag minim pentru comandă.

Pentru comenzile cu livrare, pragul minim este de 30 de lei pentru București și 25 de lei pentru restul orașelor (după aplicarea reducerilor).

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply