4 moduri în care o comandă prin aplicație vă face viața mai ușoară

comandă prin aplicație

O livrare de pizza înseninează orice zi, iar o comandă prin aplicație nu face decât să grăbească bucuria. În lumea în care tinerii se întreabă tot mai des dacă „nu există o aplicație și pentru asta”, Domino’s vă pune la dispoziție un sistem de comandă rapidă, așa cum v-ați imaginat mereu că trebuie să fie un serviciu performant. Iată cum să integrați acest serviciu în noul an și cum puteți duce comenzile de pizza cu un pas mai departe.

O comandă prin aplicație vă face viața mai ușoară

1.      Comanda obișnuită

Majoritatea clienților noștri au preferințe. Astfel, preferă Pizza Domino’s Classic, cartofi wedges cu oregano, Chocopie, și așa mai departe. Noi vrem să creăm acea experiență pe care clienții fideli o au la barul pe care îl frecventează cel mai des, acolo unde sunt primiți cu căldură, unde barmanul știe ce vor comanda și îi servesc direct. Dar cum se poate face acest lucru? Simplu! La Domino’s există comandă prin aplicație. Vreți ce ați comandat ultima dată? Nu trebuie să ne spuneți din nou tot. Știm deja.

2.      Scăpați de indecișii care se hotărăsc atââââââââât de greeeeeeeeu

Poate sunteți colegii desemnați să facă comanda de mâncare la birou. Iar lucrurile ar merge foarte bine dacă George de la Marketing ar fi pe fază când se dă comanda. Dacă Elena de la Contabilitate ar renunța la ideea de a ține regim (niciodată nu își comandă salată). Sau dacă hipsterul angajat temporar și care nu mănâncă decât fresh și organic, s-ar hotărî mai repede la una din multele opțiuni cu mozzarella proaspătă.

Ce puteți face? Un foarte mic act de sabotaj. Dacă majoritatea colegilor sunt ok cu comanda obișnuită, un click și gata! „Aaaa, scuze, nu te-ai hotărât încă deși te gândești de o jumătate de oră? Eu am comandă prin aplicație. Apăs un buton și accesează comanda anterioară, adresă, tot – tot. E pe drum deja.”

3.      Discreție maximă atunci când aveți nevoie

Sunteți invitați la masă la cineva care abia descoperă focul? Mâncarea este oribilă, dar trebuie să vă prefaceți impresionați? Nu spuneți nu! Nu știți niciodată când ajungeți într-o astfel de situație.

În asemenea condiții, nu vă puteți ridica de la masă pentru a comanda pizza pentru acasă, în speranța că veți spăla gustul oribil al mâncării. Dacă vă prinde gazda în debara înșirând topping-uri cu mâna la gură? „Aș dori cu șuncă, măsline… da… da blat subțire… fără sosuri! Fără sosuri! Grăbiți-vă!” Awkward!

O comandă prin aplicație rezolvă cu un singur click. Discret, elegant, poate trece ca orice verificare a mailului pe telefon.

4.      Comandați de oriunde, oricum

Vreți să dați comandă de pizza și să vă ajungă acasă la timp pentru că aveți invitați sau vin cei dragi de la școală/serviciu și trebuie să fie mâncare în casă. Dar sunteți în tramvai. Știți voi! Locul ăla în care sunteți forțat sociabili, unde îi luați pe ceilalți în brațe, unde există mereu câte o mămăiță care se uită în gura voastră DACĂ vă încumetați să răspundeți la telefon. Cu mișcări de felină, scoateți telefonul, deschideți aplicația, și click, comanda prin aplicație e gata. Sorry, mamaie!

Modul în care mâncăm în familie s-a schimbat. Ne grăbim, așa e, dar parcă ne dorim mai mult ca oricând să ne bucurăm de aceste mese, indiferent de unde vin ele. În loc să pierdem timp la cumpărături, în loc să stăm în bucătărie, mai bine mai schimbăm câteva cuvinte cu cei care sunt și ei plecați și ocupați. O comandă prin aplicație la Domino’s pizza, pe care o poate face oricine, oricând, este soluția ideală.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply