Comandă pizza online și câștigi timp să faci următoarele 8 lucruri cool…sau necesare

comandă pizza online

Comandă pizza online și vezi cât timp câștigi. Și cum tot te plângi că nu reușești să faci muuuulte din lucrurile importante de acasă, de la birou, din oraș, am decis să facem noi o listă pentru tine. Vei regăsi aici lucrurile pentru care te plângi „că încă nu există un app și pentru asta”. Dar până când cineva mănâncă destulă pizza încât să fie atât de inspirat, iată o listă de lucruri pe care trebuie să le faci singur.

1. Spală câinele.

Îl iubești. Și noi îl iubim. Mai ales din pozele alea super tari de pe net. Dar, pentru numele lui Dumnezeu, spală animalul ăla! Știm, știm! Ar fi mișto o aplicație sau un joc cu „spală-mi animalul de companiei”. Dar, după cum am zis, până o inventează cineva, trebuie să îl ridici în brațe, să îl bagi în cadă, chiuvetă sau ceașca de cafea – depinde de cât e de mare – cu sau fără scufie de baie și rățușcă de plastic, și să-i faci o baie. Bine că te poți răsplăti cu o pizza Domino’s după tot efortul ăsta.

 

2. Sun-o pe maică-ta.

Dar mai întâi comandă pizza online, ca să știi că după cicăleală și interogatoriu, ai ceva bun la care să te aștepți de la viață.

 

3. Înapoiază-i vecinului pistolul cu silicon.

Sigur vei mai avea nevoie de el. Dar omul ăsta are atât de multe chestii că e păcat să nu-ți mai dea nimic pentru că ai tot amânat să-i returnezi un fleac. Poți lipi post-it-urile vechi și cu altceva. Te asigurăm.

 

4. Să cureți mașina la interior.

Știm cât de cool arăți când oprești la semafor și mai iei o gură de cafea din paharul de unică folosință tocmai cumpărat de la magazin. Dar dacă ar vedea cineva că în mașină mai ai încă 5-7 pahare, 11 ambalaje de la dulciuri, cumpărăturile de săptămâna trecută, pe care încă nu le-ai dus în casă, jucăriile de ronțăit ale cățelului și bagajul de la excursia de acum câteva weekenduri? Comandă pizza online și treci la treabă!

 

5. Pune-ți documentele și actele în ordine!

Cu toții avem în casă acel sertar în care ținem documente atât de importante încât, în caz de incendiu am fugi cu el cu tot, dar la fel de dezordonat cam ca orice alt dulap din casă. Ai acolo certificatul de naștere, pașaportul, câteva rânduri bune de diplome, notificări de la ANAF, hârtii importante de la furnizori și facturi deja plătite. Tu comandă pizza online și suntem siguri că la cât de bună e, merită efortul depus în a-ți pune viața în ordine.

 

6. Citește mailurile din urmă.

Știi tu, cele pe care doar te prefaci că le-ai citit atunci când un coleg te întreabă. Știm că uneori, când sunt mai multe persoane pe un proiect, o întrebare pe mail se transformă în 30 de reply-uri. Și mai știm că uneori citești fugitiv ultimul răspuns și te prefaci că știi despre ce e vorba. Comandă pizza online și uită-te cu atenție peste tot măcar pe subiectele importante.

 

7. Schimbă tonerul de la imprimantă.

Știm că nu e treaba ta. Dar nu strică să le fii de ajutor colegilor. Mai ales dacă tu ai ceva mai mult timp pe mâini cum aplicația Domino’s reține preferințele și poți rezolva cu prânzul cu un singur click pe telefon.

 

8. Curăță-ți contul de Facebook.

Sigur s-au adunat acolo oameni care au început să predice mai mult decât să amuze și cam multe pagini cu reclame și grupuri dubioase. Dă comandă și dă-i cu unfollow.

 

Și uite așa merg lucrurile. Comandă pizza online și fii un om mai curat, mai ordonat, mai bun!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply