Cum poate o comandă de pizza să-ți salveze nervii în prima zi de școală?

comanda de pizza

Te întrebi cum poate cineva să se gândească la o comandă de pizza în prima zi de școală? Păi ce alt refugiu poți avea acum când vacanța s-a terminat, când depinzi de vacanțele școlare pentru celelalte plecări în familie, când știi că te așteaptă drumuri mereu în cele mai aglomerate perioade, ședințe cu părinții atunci când ești deja obosit după o zi lungă de muncă, dus și adus copilul sau copiii de la școală, bătut capul cu manuale, ore suplimentare, ore de pregătire, profa nouă, colegul vechi, părintele ăla care se agită prea mult și vă dă tuturor de treabă.

Topul momentelor când e bine să te gândești la o comandă de pizza în prima zi de școală

1.      Când cei mici fug agitați și dezbrăcați prin casă, deși hainele sunt pregătite și călcate de ieri

Entuziasmul și nivelul de agitație al unui copil pe cale să se întâlnească cu alții ca el, vreo câteva mii, într-un spațiu restrâns, delimitat de niște garduri șubrede de fier împletit, sunt greu de stăvilit. Dar tu știi deja toate astea pentru că nu ești la prima ta deschidere de an școlar. Așa că te învârți cu stoicism după el prin casă, așteptând să se oprească din învârtit, pentru a-l încheia la cămașă. Tu între timp gândește-te la o comandă de pizza cu multă brânză. Imaginează-ți-o întinzându-se așa cum încerci să îi întinzi și tu ciorapul pe picior. Dacă numai ar sta o clipă locului!

2.      Când sunt doi și se ceartă pe cine stă în față în mașină…

… deși ați discutat deja că nici unul din ei nu poate sta în față încă. Dar tu trebuie să-i lași să-și facă programul de dimineață, cât timp te gândești la o comandă de pizza cu multă carne sărată și suculentă, cu cârnați sau salam, sau bacon.

3.      Când încep să-ți turuie în același timp despre toți colegii pe care speră să îi revadă.

Și cât timp mai prinzi un roșu la semafor și ei înșiră animalele de companie ale tuturor colegilor de clasă, tu te poți întreba dacă nu ai vrea să încerci varianta Burger la următoarea ta comandă de pizza de la Domino’s. Parcă nu ai încercat-o încă. Iar Raluca are 2 hamsteri și 3 porci de guineea. Ia-Ia-O!

4.      Când intri în curtea școlii ca în mijlocul orcilor

Dar măcar știi că dai de alții ca tine și te refugiezi în rândul celorlalți părinți care așteaptă doar să se termine ceremonia pentru a se putea întoarce la serviciu, unde e bine și liniște. Iar tu te întrebi cu ce topping să-ți îmbunătățești creația bine-meritată diseară. Cu ciuperci, ardei și măsline? Daaa!

5.      Când e momentul să vorbești cu învățătoarea

Pentru că tot faceți schimb de aceleași politețuri în fiecare an. Ai putea să le și dai în scris de acum. Spre deosebire de minunata comandă de pizza care este mereu un mister, mereu o surpriză delicioasă, mereu o adevărată plăcere!

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply