Comandă de pizza cu ridicare din magazin – o idee la fel de bună ca „film la Bianca în seara asta!”

comanda de pizza cu ridicare din magazin

Ce merge bine cu o invitație la film la una dintre cele mai bune prietene, dacă nu o comandă de pizza cu ridicare din magazin. Ce poate fi mai fun decât o seară cu prietenii când vă prefaceți că vă uitați la un serial, dar în realitate vorbiți despre orice, mâncați bine, beți ceva bun, apoi vă bateți pe ultima felie de pizza? Sau când vă hotărâți să faceți chestia asta în fiecare săptămâna, tot sezonul? Iată cum vă poate veni o astfel de idee inspirată și cum o puteți transforma într-una din cele mai tari tradiții ale găștii voastre.

Film + comandă de pizza cu ridicare din magazin în 4 pași simpli

Pasul 1: ideea genială

Te-ai obișnuit deja să dai comandă de pizza cu ridicare din magazin de la Domino’s. Și te gândești să dai și în seara asta. Domino’s e chiar în drum, mereu te sincronizezi de minune cu cei de acolo, doar intri, plătești și pleci cu pizza aburindă acasă. Și ia să vedem. În 10 minute ești în casă, în alte 10 minute ești în hainele tale cele mai confortabile, telefonul este înfundat undeva în vreun buzunar (de ce să te deranjeze careva fix în seara asta perfectă?). Și… ce fain ar fi să poți împărți un moment atât de mișto cu câțiva prieteni.

Pasul 2: confirmarea că a fost o idee genială

Pui mâna pe telefon și începi să îți vinzi ideea genială. Ca de obicei, toți pun eterna întrebare: „Ce mâncăm și cine mai vine?”. Aproape că îți vine să renunți când îi vezi așa de pretențioși. Dar tu știi exact ce să le spui. Ajunge să rostești cuvintele magice „comandă de pizza cu ridicare din magazin”. „Și cine ridică comanda?”, vine întrebarea la care nu te așteptai.

„O aduc eu acasă când vin sau o ridică cine ajunge ultimul. Iar dacă istoria ne-a învățat ceva până acum, este că asta vei fi tu!”

Adjudecat! După vreo 3 telefoane ai gașca adunată și știi și cine se duce după acea comandă de pizza cu ridicare din magazin. Roxana, pentru că ea ajunge mereu ultima.

Pasul 3: întoarcerea la pasul 1

Totul este pregătit pentru diseară. Deja știi ce pizza îți iei și i-ai lăsat și pe ceilalți să se hotărască la ce vor și ei. Ești și curioasă ce vor lua pentru oricum mâncați din toate cutiile. Cum altfel? Alex te mai sună o dată să te întrebe când și să verifice dacă are cine să ridice comanda. Să nu rămână fără pizza. Apoi vine întrebarea de baraj. Șiiii….. la ce ne uităm?

Pauză.

Pasul 4: salvarea

Sunt câteva filme bune ieșite acum, dar sigur nu veți fi de acord toți asupra aceluiași film. Unii l-au văzut deja, sau nu este pe gustul tuturor. Și așa mai departe. Păi cum poți transforma asta într-o tradiție cu pizza delicioasă când voi vă blocați la prima noapte din serie?

Asta e! Serialul ĂLA despre care vorbește toată lumea! Dacă este prost, îl veți decima, dacă e bun, vă veți bucura de el. Bine că nu există limită la nici o comandă de pizza cu ridicare din magazin pentru că vă așteaptă multe seri cu gașca la film.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply