Blaturile Domino’s – Calitate și gust bun ca promisiuni

blaturile Domino’s

Blaturile Domino’s sunt foarte importante pentru clienții noștri. Iar noi știm cel mai bine ce înseamnă asta. Tot aluatul folosit la Pizza Domino’s este făcut de la zero în fiecare zi.

Blaturile Domino’s – unul dintre motivele pentru care clienții ne aleg mereu

Ni se întâmplă des să auzim clienți care cer experiența unei pizza făcute de la zero. Altfel, un aluat congelat cu câteva topping-uri ar putea face și ei acasă. În plus, există avantajul major al unei pizza făcute într-un cuptor mare, industrial, cu căldură distribuită uniform, unul special creat pentru acest deliciu culinar.

Așa cum puteți vedea în oricare dintre restaurantele noastre, datorită conceptului Theater Image, maeștrii noștri pizzeri creează fiecare pizza de la zero, cu ingredientele cele mai simple și mai naturale. Păstrarea și dospirea aluatului cade tot în sarcina noastră, acesta fiind lăsat să se odihnească timp de 24 ore. Astfel, ziua următoare aluatul va fi numai bun pentru a lua forma celor mai savuroase vise ale voastre.

Tehnici stricte se respecta în reteaua Domino’s

Iar dacă sunteți de părere că fiecare bucătar poate să facă aluatul așa cum știe mai bine, aflați că în rețeaua Domino’s, fiecare gram de făină curată și fiecare strop de apă este calculat cu precizie pentru a da mereu același gust incredibil aluatelor noastre. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Prin urmare, avem reglementări privind temperatura la care stă aluatul înainte de folosire, cât timp îl lăsăm să se odihnească și în ce mediu. Suntem responsabili de păstrarea aluatului în aceeași măsură în care suntem responsabili pentru pregătirea lui.

Regula numărul 1 în Domino’s Pizza în prepararea aluatului

Unul dintre primele lucruri pe care pizzerii noștri le află încă din primele zile de pregătire este faptul că o pizza bună nu se face decât cu sufletul și cu mâinile goale. Astfel, după ce aluatul a fost preparat cu o zi înainte, acesta se pregătește pentru a fi înnobilat cu topping-uri. Cum? În nici un caz nu folosind făcăleț sau prese de orice fel, care ar putea compromite textura aluatului. Acesta este întins manual, cu mișcări ferme dar delicate, creând astfel planșa ideală pentru capodopera gustativă ce urmează să fie livrată unui client fericit.

Fiecare pizza cu personalitate

După cum vedeți, la Domino’s Pizza nu există un proces automatizat și impersonal. Nu se ia aluatul gata făcut de altcineva, congelat și folosit pe banda rulantă. La Domino’s Pizza nu distrugem sufletul pizzei, ci îl plămădim, îl modelăm și îl creștem cu atenție. Pentru că știm că vă servi unui scop nobil. Va fi masa unui client, va fi consolarea de la prânz într-o zi grea la birou, va fi savoarea adusă unei seri petrecute cu prietenii în intimitatea casei. Prima mușcătură din blatul delicios, primul „mmmmmm” este tot ce contează, iar aluatul perfect este eroul din umbra al aceștei povești de dragoste.

Tipuri de blat

Creațiile noastre sunt nemuritoare, motiv pentru care menținem aceeași ofertă în fiecare sezon: blat normal, blat clasic italian, subțire crocant și Philadelphia. Iar dacă vreți să aflați mai multe despre acestea, găsiți informațiile utile într-un alt articol de pe blogul nostru.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply