7 motive să devii fan Pizza Margherita de la următoarea comandă

pizza margherita

Aveți șanse mari să deveniți mare fan Pizza Margherita încă de la următoarea comandă. Și spunem asta cu toată convingerea pentru că știm exact cum o facem și cum ne iese.

Poate vă întrebați ce om întreg la minte poate alege cea mai simplă variantă de pizza când are la dispoziție un meniu atât de variat, mai ales ca cel de la Domino’s Pizza. Adică, haideți să ne gândim puțin. Cum poate cineva renunța la pepperoni, gustos și ușor picant? Sau la bacon, șuncă sau pui? Nu mai vorbim de ardei, măsline și alte legume suculente? Cum se poate cineva mulțumi cu blat, sos de roșii și mozzarella.

7 motive pentru care cineva se poate mulțumi doar cu blat, sos de roșii și mozzarella, adică Pizza Margherita

1.      E făcută la Domino’s Pizza

Toate ingredientele noastre sunt reglementate la nivel internațional și nu se acceptă în rețeaua de distribuție decât ce e mai bun pe piață. Dar atunci când vine vorba de Pizza Margherita, acest sortiment adună într-un singur loc cele mai bune ingrediente din listă. După cum știți deja, nu lucrăm decât cu cocă făcută și lăsată la dospit peste noapte, cu sos de roșii făcut proaspăt în fiecare zi și cu un sortiment special de mozzarella care nu conține decât grăsimi naturale și nimic artificial. Ne mândrim cu aceste aspecte ale pizzei noastre și am ales ca cea mai mare investiție să fie în ingredientele de bază, cele pe care le găsiți în orice pizza comandați de la noi.

2.      Este chiar foarte gustoasă

Gândiți-vă bine. La urma urmei, e pâine cu roșii și brânză. Cum să nu placă? Este cea mai simplă gustare dar făcută la cuptor, cu cele mai bune ingrediente și adusă acasă sau ridicată de la magazin gata făcută. Este o gustare clasică, dar mai cu moț.

3.      Voi ați văzut cum arată?

Cine poate refuza un asemenea deliciu? Cu mozzarella topită perfect, un strat gros de sos de roșii ivindu-se dedesubt la fiecare gură, și cu blat normal, subțire crocant, classic italian sau Philadelphia, deci cu și mai multă brânză. E minunată Pizza Margherita, în simplitatea și perfecțiunea ei!

4.      Este perfectă atunci când nu aveți timp să savurați o masă ca la carte

Știți acele „working lunches”? Adică cele în care mușcați din pizza și tastați, încercând din răsputeri să predați un raport la timp. Vă imaginați că înainte de asta aveți timp să vă uitați peste meniu și să contemplați la ce puteți alege? Bineînțeles că nu!

5.      Este o variantă mai ușoară

Less is more. Adică puțin și bun, dar și mai ușor de digerat. Aveți o zi lungă și multe lucruri de făcut după prânz? Atunci ar fi mai bine să evitați moleșeala caracteristică unui prânz prea copios. Pizza Margherita este varianta în pizza a unui prânz mai light.

6.      Merge la ORICE masă

Poate aveți chef de pepperoni sau carne tocată de vită seara. Dar dimineața parcă nu mai merg la fel de bine. Ingredientele unei Pizza Margherita o recomandă pentru orice gustare, liniștită sau pe fugă, dimineața, la prânz sau seara.

7.      Puteți fi și voi mici chefi

Deși investim în cele mai bune ingrediente, înțelegem că poate aveți și voi preferatele voastre. Așa că, în serile în care vreți să fiți puțin mai creativi și să vă faceți pizza așa cum vă place, permiteți-ne măcar să venim cu baza făcută ca la carte, de către maeștrii pizzeri. Voi vă puteți bate capul doar cu ingredientele inedite pe care vreți să le adăugați. Dar aveți grijă, să nu mâncați toată Pizza Margherita înainte să vă terminați propria rețetă.

Alte articole interesante

No Comments

Leave a Reply